Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
65
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bazı Cevaplar
_
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

@OptikForm Öncelikle seninle başlayalım, kriptolarda ciddi bir gelecek mevcut, bugün JP morganı geçtim blackrock bile bu işe girdi ve ben sadece bu piyasadan 1 aya yakın bir sürede 500.000 TL'ye yakın para kaldırdım ve hala kazanmaya devam ediyorum. Tabii ki bu bir yatırım tavsiyesi değildir asla kişinin yatırım kararı, zararı veya karı kişinin sadece kendisini bağlar. Ben burada ne yatırım yap derim ne yapma derim her koyun kendi bacağından asılır.

@_Teddy_ Size gelince, benim aksiyon alıp almadığımı nereden biliyorsunuz? Aksiyon alıyorum, bu halden kurtulmaya çalışıyorum zaten ancak o kadar bıktım ki hayattan her gün küfürler ediyorum işe başlamak bile istemiyorum, kendi mesleğimden tiksinir hale geldim, insanlarla daha uğraşmak istemiyorum. Herkesin hayatı kendinedir, insanları suçlamak değil dediğim şeyler gerçeklerdir. Sırtımda öyle bir yükle geziyorum ki ve bunun ağrısı ile her gün uyanıyorum ve uyuyorum.

Benim bazı şeyleri başarabilmek ve zamanı elde edebilmem için paraya ihtiyacım mevcut ve bu yakın bir zamanda olacak Allahın izniyle. Tabii ki çok param olduğunda yatacağım diye bir şey yok, derdim saçma sapan insanlarla uğraşmaktan ziyade kendi işime odaklanacak zamanı elimde tutmak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Zer0_ -- 16 Nisan 2024; 0:48:36 >


Bu mesajda bahsedilenler: @OptikForm , @_Teddy_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.