Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
167
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Grok artık resimleri de işleyebiliyor
E
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Grok artık resimleri de işleyebiliyorAyrıca Bkz.Elon Musk yöneticilere 2.5 milyar dolar verdi ama kuruş vergi ödemedi Örneğin bir akış tablosunu fotoğraflayarak Grok tarafından Python diline çevirtebilirsiniz. Ya da bir çizim görselinden hikâyeler üretebilir veya bir meme resminin ne anlatmak istediğini öğrenebilirsiniz. Grok-15.V önceki nesle göre özellikle matematik ve kodlama alanında daha iyi sonuçlar sunuyor. Ayrıca daha fazla kaynaktan daha fazla içerik tarayarak belirli girdileri daha iyi anlayabiliyor. Erken beta kullanıcıları ve mevcut kullanıcılar kısa süre içerisinde Grok-15.V sürümünü deneyimleyebilecek. " height="468" src="https://store.donanimhaber.com/a8/f7/23/a8f7232ea2c93a9badd96519570b8771.jpg" width="720" />
Elon Musk’ın üretken yapay zekâ trendine adımını attığı Grok adındaki yapay zekâsı gelişimine devam ediyor. Grok-1.5V sürümüne güncellenen üretken yapay zekâ modeli önemli yenilikler sunmaya başladı.



Grok-1.5V neler sunuyor?



xAI girişimi tarafından kullanıma sunulan Grok-1.5V sürümü girişimin ilk nesil çok modlu yapay zekâ modeli oldu. Model sadece metin işlemekle kalmıyor, doküman, diagram, liste, tablo, ekran görüntüsü ve fotoğrafları da işleyebiliyor.



Ayrıca Bkz.Elon Musk yöneticilere 2.5 milyar dolar verdi ama kuruş vergi ödemedi



Örneğin bir akış tablosunu fotoğraflayarak Grok tarafından Python diline çevirtebilirsiniz. Ya da bir çizim görselinden hikâyeler üretebilir veya bir meme resminin ne anlatmak istediğini öğrenebilirsiniz.



Grok-1.5V önceki nesle göre özellikle matematik ve kodlama alanında daha iyi sonuçlar sunuyor. Ayrıca daha fazla kaynaktan daha fazla içerik tarayarak belirli girdileri daha iyi anlayabiliyor. Erken beta kullanıcıları ve mevcut kullanıcılar kısa süre içerisinde Grok-15.V sürümünü deneyimleyebilecek.




Kaynak:https://www.engadget.com/the-latest-version-of-xais-grok-can-process-images-120025782.html

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.