Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
57
Tıklama
1
Öne Çıkarma
GTA 6 Oyun Fragmanı Gerçek Hayata Uyarlandı
M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

'' 
 
Rockstar tarafından şu anda geliştirilmekte olan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6 için Aralık 2023 tarihinde resmi bir fragman yayınlandı. Oyun sektöründe en çok izlenen fragmanlardan biri olan bu içerik gerçek hayata uyarlandı.
 
Fragmanda yer alan unsurlar kare kare gerçek hayata geçirildi 
 
'' 
 
YouTube platformunda içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan ANDREW LEVITT, resmi oyun fragmanında yer alan unsurları doğrudan gerçek hayata taşıdı. Fragmanda yer alan her bir durum, kare kare gerçek hayatta yeniden oluşturuldu. Bu içerik sayesinde gerçek hayattaki yapıların oyun içinde nasıl yer aldığı karşılaştırılabiliyor.
 
Çok beklenen oyunlar arasında yer alan GTA 6, ilk etapta PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına çıkışını gerçekleştirecek. 2025 yılı içinde piyasaya sürülmesi beklenen yapım, bir veya iki sene sonra PC platformuna gelecek. Geldiğimiz noktada oyunun yeni fragmanı büyük bir merakla bekleniyor.
 
 




M
2 hafta
Teğmen

Yayından kaldırılmış, video silinmiş.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
2 hafta
Yarbay

gta hayranı biri değilim ama çok güzel olmuş



S
2 hafta
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: memomix

Yayından kaldırılmış, video silinmiş.


Olduğu yerde duruyor uydurmayın.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.