Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
153
Cevap
3271
Tıklama
44
Öne Çıkarma
Cevap: Adana'da köpeklerden kaçan genç kıza otomobil çarptı (9. sayfa)
H
geçen hafta
Çavuş

C
geçen hafta
Yarbay

Bence bu haberdeki ithalat sahipli ev köpekleri için marketlerde satılan mamalar için. 41 milyon dolar sokak köpeklerinin dişinin kovuğuna bile yetmez.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Headlong Into Carnage
H
geçen hafta
Çavuş

O mamaların da, yani sokağa dökülen ton ton mamaların da, üreticisi bu ecnebilerdir mutlaka.. BIM mi a101 mi orada bile üzerinde, patili dostlarımıza yardım maması yazan mamalar satılıyor.. o iki markete gidince bir inceleyeyim bakayım hangisinde satılıyordu hatırlamıyorum fakat ikisinden birinde görmüstüm mutlaka üreten ecnebidir bir yerinde yazar belki ya da hammaddeyi falan onlardan almıslardır..

Her sey de oldugu gibi, bu yanlısta da, mutlaka ecnebi parmagı vardır.. Burayı her sekilde sömürülecek ülke görüyorlar zaten.. Sokak köpegi olacak, bunları besleyenler olacak, hem yerliler hem de ecnebiler rantlanacaklar..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2024; 20:50:12 >


Bu mesajda bahsedilenler: @coolman7
S
geçen hafta
Yüzbaşı

akp ve kabinesi varken ecnebiye gerek yok. her iş ve oluşumdan, her girişimden, her satıştan kar ve komisyon alıyorlar. ispat edemem ama gün gibi ortada.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.