Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
152
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mektebim Koleji Hometech M1015bfp Windows Tablet
C
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar,
Elime arkadaştan böyle bir tablet geçti. Alet hiçbir şekilde açılmıyor. Windows mavi ekran hatası verip başa dönüyor. Aletin üzerine takılıp çıkarılabilen bir klavyesi de var. Ben ne yaptıysam bu tablette boot menüye giremedim. Baştan windows yüklemek istiyorum ama bir türlü boot menüyü göremedim. Youtubede birçok windows tablet videosu izledim. Klavyeden "esc" tuşuna ve tabletten "power" tuşuna bas diyenler var denedim olmadı. Power ve ses kısma tuşuna bas dediler, olmadı. Otg kablosu yaptım, onunla klavye takayım bir de öyle deneyeyim dedim yine işe yaramadı. Bu model de hiç biryerde yok. Neyin muadili bilemedim. Bu tablette boot menusune nasıl gireleceğini biliyorsanız inanın acayip makbule geçer.





< Resime gitmek için tıklayın >



C
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Bütün gecem yalan oldu ama sonunda içine windows yükleyebildim. Aslında buralarda biryerde de yazıyormuş. Boot menü için tuş kombinasyonu "power" tuşuna basıp tablet açılır açılmaz "esc+f2" tuş kombinasyonuymuş. Youtube videolarında sadece "esc" diyordu, boşa zaman kaybettim. Wİndows 10, 32 bit yükledim. Wifi hariç hiçbirşeyi tanımadı. Artık kendi sitesi dahil, hiçbiryerde driverı da yok. Bu model yurtdışında "Nextbook M1015" olarak geçiyormuş. Onun driverlarını buldum. İhtiyacı olan olursa diye linki buraya paylaşıyorum, adres bana ait değil. Ne kadar süre güncel kalır bilmiyorum. https://archive.midnightchannel.net/zefie/files/atom_z3735g_tablet/drivers//


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.