Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
300
Cevap
10374
Tıklama
15
Öne Çıkarma
Cevap: İran, İsrailin içinden geçti. İsrail ise Atatürk ve RTE'na hakaret ederek patlamasına çare arıyor! (16. sayfa)
K
2 hafta
Teğmen

Konu batıdan açılmışken, medeni kanun denilen batı kanunları Türkiye'ye kesinlikle uymaz. Her toplumun, o toplum içerisinde yaşayanları tavrına ve vahşiliğine göre ceza sistemi getirmesi gerekir.

Sen her tarafın zenginliğini sömürerek zenginleşen bir batı ülkesinde, zengince yaşayan bir halkın, bizler gibi zar zor geçinen bir halk kadar sinirli olduğunu göremezsin mesela. Onlar bizim kadar yan baktın diye birbirlerini öldürmeye meyilli olmayabilirler çünkü maddiyatları yüksek, sinirli yaşamıyorlar.

Ama bizi yorulduğunun karşılığını alamayan bir toplum olarak sinirliyiz, hem çalışıyorsun hem sürünüyorsun, dolayısıyla ölmek veya öldürmek o kadarda zor gelmiyor. Kimine kurtuluş gibi bile gelebiliyor. Şimdi sen batının yumuşak kanunuyla bizim gibi sert bir toplumu yönetmeye kalkarsan cinayetlerin önünü alamazsın. Hırsızlığı bitiremezsin, gaspı durduramazsın.

Ayrıca bizim ülkemizde milyonlarca terörist destekçisi var, milyonlarca hem de. Sen bunları batının yumuşak medeni kanunuyla nasıl bastıracaksın? Herifler vampir, kana susamış, pkk'nın sempatizanı, yaptıkları eylemler bile molotofsuz olmuyor, camları indirmeden okullara saldırmadan eylem yapamayan vahşi yaratık bir topluluk. Sen şimdi bunları alıp sorguya çekip 3 gün hapiste tutup serbest bırakmayla onları sadece besleyip cesaretlendirmiş oluyorsun.

Batı kanunu bizde işe yaramaz, bizde cezanın da, idamın da kanlı versiyonu işe yarar. Bizde devlet kan dökecek abi, mecbur çünkü toplum kan döküyor. Kan dökenin kanı dökülür başka çaresi yok. İdam gelecek bu şart, hırsıza en şiddetli ceza verilecek, gapsçıya verilecek, pkk yandaşı yakalandığı zaman mutlaka önce sorgulanıp sonra yok edilecek. Başka türlü önünü alamazsın.

Yani batılılaşmak bizi yok eden bir şey. Ha bilimde batılılaş, üretimde batılılaş, ama gidipte kanunda batılılaşırsan yok olursun bu ülkede. Oluyoruz da zaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 16 Nisan 2024; 22:43:5 >

-
2 hafta
Binbaşı

Medeni kanun ile ceza kanunu farkını bilmemek.

Derdi kadın haklarını almak araplaşmak. Boşa uğraşma araplaşmak falan yok. Türk kadını asildir eve falan kapanmaz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 hafta
Yarbay

Aynen aynen, önceden vuracagiz diyr haber verip cok guzel vurdular israili.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 hafta
Yarbay

+1




Bu mesajda bahsedilenler: @AREryilmaz
0
2 hafta
Yarbay

kafa yapım seninle aşağı yukarı benzer. sana muhalefet değilim birçok noktada. ama yine de genel anlamda Batı'nın daha özgür olduğunu düşünüyorum.

şöyle; bence bi yerde paranın dağılımına müdahale ne kadar az ise, o yerde o kadar özgürlük vardır. mesela Çin ve Türkiye gibi ülkelerde otokrasi arttığı an en Saray yandaşı siyasiler bile servetlerini Batı'ya kaçırırlar. bu yazdığım tek başına kıstas olamaz tabi, mesela Humeyni'den tut Kaddafi ve Pehlevi'ye kadar sürüyle lider kaçırdığı parayı Batı'dan geri alamadı. ama yine de şuanda bile aynı yere kaçıyor para. neden biliyo musun ? çünkü Batı'da paraya çökme ne kadar oluyorsa, Doğu'da onun 100 katı oluyor.

Türkiye örneğine kısmen katılıyorum. para olmadığı için demokrasi gereği her partiye izin veriliyor. ülke merkezi yönetiminde para olsa demokrasi vitrin şeklinde olur, istenmeyen parti yok edilir ve medya susturulur. mesela Tayyip şuanda petrol bulacak olsa, hemen istemediği partileri kapatır (en büyük muhalif partiler dahil) kitlesel isyan çıkınca kanla bastırır. bunu şuanda yapamıyor çünkü yeterli parası yok. yapamadığı için mecburen demokrasi işliyor yani birsürü parti seçime giriyor. sana burada katılmadığım konu da aslında yine aynı: Türk Saray yönetimine bakınca şunu görüyoruz: para olmadığı için her çatlak sese karşı koyamıyor ama kendine doğrudan tehdit olan unsurları da en anti-özgürlükçü adımlarla yok ediyor.

neyse bu muhabbet uzar. konuyu kapatmak için şunu söyliyim: Batı liberalizm'i zaten sermaye için özgürlüktür. yoksa her şirket kendi içinde köleliktir. ama aynı durum Doğu'da da var. Ve Doğu'daki kölelik yerine Batı'dakini tercih ederim. gerçi herkes bunu tercih ediyo zaten.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kabus2224
P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

İran vurdu sistemlerin içinden geçti!

yetinmedi şu anda kendi silahlarını artık hizbullahçılara sağlamakta.

https://twitter.com/i/status/1781043188712529996


iran tanksavar sistemi ile iron dome radarlarını vuruyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Hizbulla saldırılara başladı

https://twitter.com/i/status/1781053083348324729



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Dün sabaha karşı yapılan "son teknoloji" saldırısı :)))

https://twitter.com/i/status/1781351161724870706

kağıttan kaplan batının elinde teçler pek bir işe yaramamış gibi. İranli siyasi yetkililer alaya almışlar. Memleketimin liberal solcuları ile selefileri yan yana üzgünler.



Bunu duyan bir avuç "girçek izlam bu eşid" şekşinde bazıları tarafından İslam gibi gösterilemye çalışılan ISIS ne hikmetse suriye tarafında İsrail'e saldıran hizbullahçılara saldırı girişiminde bulunmuş. Tekfir diye ümmet diye ehli sünnet diye dolanan kitlenin aslında neyin kitlesi olduğu buradan bellidir.

https://twitter.com/TheCradleMedia/status/1781263159757590733


batının övdüğü harika 50 yıl sonrasının teçi Blue Sparrow'lar daha Iraq üzerinde vurulmaya başlanmış :)

https://twitter.com/MyLordBebo/status/1781253976517677199
https://twitter.com/ultrarrow/status/1781282442118046072

Harika batı teçleri :))))
https://twitter.com/i/status/1781191378434670874


demedim mi ibraim! Bu batı yalanlar üzerine kurulu. "f35, İran'da nükleer tesis vurdu vs hepsi katar, arabistan gibi devletlerin uydurması" :)

ayrıca demedim mi ibrahim: Bu f35 stealth ama batı radarlarına sana bana stealth. rus veya çin radarlarını bilmeden atıp tutuyorsun ibrahim!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

İran'a pek birşey yapamayınca hıncını 3. sınıf ülkelerdne alma derdinde düşmüş yehud ve kölesi amerika. Irak'a mı gücünüz yetiti? Boş kampları vurun.

https://twitter.com/ConflictTR/status/1781448253340291274



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Yarbay

Karizmayı çizdirmemek için (ülke gücünü gösteren imaj, algı) bombalıyorlar işte. Zamanında İran'ın da yapıp yolcu uçağını düşürmesi gibi. Hiç vurmasa olmayacak. Boş da olsa kamp mamp vurması lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
P
geçen hafta
Yarbay
Konu Sahibi

dişini geçirebildiğine dayılanıyor. birileri bu israil ordusunu bizim ordumuz ile kıyaslıyordu :)


şahsi görüşüm s400 benzeri bir sistemimiz olsa amerika'yı bile kendi bölgemizde süpüreceğimiz gerçeği dir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
K
geçen hafta
Yarbay

quote:

dişini geçirebildiğine dayılanıyor.

Bu her devlet için geçerli aslında. ABD'nin Çin'e karşı tavrı farklıdır Irak'a karşı farklı. Ya da Rusya'nın ABD'ye karşı tavrı farklıdır, Gürcistan'a karşı farklı. Güçlüye farklı muamele güçsüze farklı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
P
geçen hafta
Yarbay
Konu Sahibi

tamam bir yere kadar doğru. lakin burada iran israil muhabbetinde israilin arkasında amerika ve batı bloku var. iran'ın yaptığı pek akıl işi değil gibi duruyor. ama görülen; 12 islam ülkesi ki hepsi sünni birleşip tükürse bile israil'i boğacakları gerçeği ki diğer bir gerçek : hiç bir arap ülkesinin güneş görmeyen yerlerinin buna cesaret edemeyeceği gerçeği dir.


bizim açımızdan gerçek ise : Arapların bir farsi etmeyeceği, çünkü devlet algısının araplarda olmaması ve onlara var olan ülkelerinin de ingilizler tarafından verildiği dir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
K
geçen hafta
Yarbay

Yav işte zengin ülkeler. Bir elleri yağda bir elleri balda. Refah düzeylerini yakalamışlar petrolle. Niye düzenlerini bozsunlar ki. Rahat mı batsın şimdi savaş mavaş boykot vs diyerek. Kim takar fakir Arapları. Kimse rahatını bozmak istemez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
P
geçen hafta
Yarbay
Konu Sahibi

sen de haklısın. arap işte yağı bol bulunca...



K
geçen hafta
Teğmen

Tabi refah mevzusu da var, kimse rahatını bozmak istemez.

Ama bundan daha büyük önemli bi sebep var diğer ortadoğu ülkelerinin israile karşı sessiz duruşlarının. Biri, çoğu lider batı tarafından arap baharı sırasında getirilip yerleştirilenlerden oluşuyor. Ya da en azından yönetimler arap baharı sürecinde iyice batı kontrolüne geçirildi. Ekonomiler aynı şekilde bağlı hale getirildi.

Bir diğer sebep ise, kimi ortadoğu ülkeleri zaten bitik vaziyette. Hiç kimsenin kafasını kaldıracak hali yok, ellerinde ne var ki batı destekli vahşi bir ülkeye kafa tutsunlar.

İşte her şey güçle alakalı. Kaba gücü fazla olan her istediğini yapar. Abd örneğin geçtiğimiz aylarda hiç kimseye sormadan deniz milini genişletti, yaptığı hamle ile pek çok ülkenin deniz yetki alanlarını gaspetmiş oldu ama kimse ses çıkaramıyor. Çünkü ses çıkarabilecekleri bir orduları yok.

Bize karşı yunanı, pkk'yı, rumları ve ermenileri silahlandırıp fonluyorlar. En fazla ne kadar ses çıkarabiliyoruz? Bizdeki en büyük dert ekonomik yaptırımlar. Bütün batı abd kontrolünde, Türkiye ile ticareti kısıtlıyoruz deseler iyice ekonomiye darbe vururlar. Şu an TSK en güçlü kozumuz olduğu için bize silahla gelecek bir ülke yok ama ekonomiyle ve ambargolarla bol bol geliyorlar.

Elimizden tsk'nın da kuvvetini almak için terör örgütü ile yorabildikleri kadar yormaya çalışıyorlar zaten. Ki buna da destek vermeyen hiç kimse yok. İran bile bize karşı bütün silahlı örgütleri tam destekliyor. Pkk, ermeniler, hepsi irandan da destek görüyor. Bu ülkeden Tsk'yı alırlarsa her şeyimizi aldılar demektir. Tsk yoksa biz yokuz. Savunma sanayii yoksa biz yokuz, birebir bu. Güçlü Ordu = Biz, Biz = Güçlü Ordu. Tek dayanağımız bu. Yani elimizdeki son şey bu, ekonomi mekonomi bitti gitti zaten bu nesil daha ekonomi yüzü görmez. Eğer çok baskın bir ordunuz varsa bir şekilde ekonomiyi geliştirecek alanlarda da varlık göstermek mümkün olur. Abd, petrol kaynaklarına kaba kuvvetini göstererek çöküyor. Askeri gücü olmasa ona o petrolü kimse yedirmezdi mesela. Bunun gibi yani.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 21 Nisan 2024; 23:12:33 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
P
16 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

https://twitter.com/Israel_katz/status/1784991462037287077


Bu israil yahudisi üstü kapalı resim üzerinden Atatürk'e hakaret etmiş.

"Aşırı İslam'ın prangalarından kurtulmuş, modern ve ileri bir Türk devleti kuran Kemal Atatürk ile Erdoğan arasındaki fark nedir? @RTErdogan
Vahşi Hamas'ın katillerine kucak açan, Türkiye'yi karanlık yerlere sürükleyen."



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.