Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
678
Cevap
34347
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (37. sayfa)
E
4 hafta (194 mesaj)
Teğmen

Böyle saçmalık mı olur kol kopmayan ve erken indirime giren oyuna nasıl ödül vermişler. Hiç anlamıyorlar bu işten hiiiiiç.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Intergalactic_1907
D
4 hafta (9724 mesaj)
Yarbay

Bu torrentçi yatağında oyun GOTY seçildi, trajikomik bir son...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 hafta (2474 mesaj)
Yüzbaşı

İlk oyunun Türkçe altyazısı konsola gelmediğ için bu oyunu da oynayasım gelmiyor. 1'i oynamadan 2'ye atlamak istemiyorum. Uzuv kopuyor, kopmuyor bahanesine sığınnmam ama olsa çok daha iyi olurmuş tabii. Oyunlarda uzuv kopmasının(brutal gore) ekstra bir haz verdiği gerçek. Henry karakterinin yapısına uymuyorsa olmaması daha gerçekçi. Ayrıca zırhlı askerin uzvu da nasıl kopacak o da bir soru işareti?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 16 Aralık 2025; 20:16:24 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

I
4 hafta (11182 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Bu torrentçi yatağında oyun GOTY seçildi, trajikomik bir son...
Hakkını vermişler bari :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dictattor
T
4 hafta (5275 mesaj)
Yarbay

Oyuna 2.kez sıfırdan başladım demiştim bir kez daha aşık oldum. Oyunun başındaki semine düğünü ve Lord Von Bergow ile birebir konuştuğumuz görevlerle ilgili tamamen farklı bir hikayeye şahit oldum. Oyunu bitiren baksın veya oyunun ilk kısmını bitiren bakabilir. Ben yine de spoiler içine alacağım.


Nebakov kalesini ele geçiren Jan Zizka yı Von Bergow a haber vermeye gittiğimizde Von Bergow elinde esir olduğunu söylüyor. Malum bir suikastten kurtulmuştu Bergow. Neyse onu sorguladığımızda elbette ikna vs yetenegimiz iyiyse veya Nebakow kalesinde yeterli ipuçlarını elde ettiysek suikaste katılanlardan birisinin de Semine düğününün damadı Olda olduğunu öğreniyoruz. Hani düğün gecesi ortadan kaybolmuştu ya sonra ortalık karışmıştı vs. Bu bilgiyi ilk oynadığımda Bergow a vermemiş kendime saklamıştım. İkinci oynayışımda söyledim o da askeri valisiyle beni gönderdi Semine baskınına. Neyse gittik orda iki seçenek çıktı. Ya Semine halkını katledecektik ya Bergow un askerlerine karşı gelip Semine halkının yanında duracaktık. Önce elimden geldiği kadar ortada durmaya çalıştım. Dedim sulh ile halledelim Olda yı verin gidelim diye. Ne Semine halkı damadı vermeye yanaştı ne Bergow un adamları geri vites yaptı. Baktım olmayacak yeter lan abartma adamların ne suçu var damat bi yanlış yaptı diye halkı katletmene izin veremem deyince Semine halkı ile beraber askerlere saldırdık. Tabi bu sonucu Von Bergow a nasıl söyleyeceğiz diye kara kara düşünerek tekrar kaleye döndük. Dönmeden Semine halkının yaşadığı hisarı ateşe verdik burayı terk edin öldü diyelim sizin hakkınızda deyip ayrıldık.


Özetle tamamen seçimi bizim elimizde olan çok basit bir yan aktivite için dahi adamlar sinematik hazırlamış, diyalog yazmış vs. Düşünün ben 100+ saat oynadığım halde bunları görmemiştim. Bilmiyorum ilk oynadığında bu seçenekten ilerleyen olmuş muydu. 🙂

Bu yılın goty ı Kingdom Come 2 dir. NOKTA.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
4 hafta (201 mesaj)
Teğmen

Aynen hocam, dlc bitsin baştan başlayıp diğer seçeneklerle tekrar bitireceğim.


Ben damadı kendim bulup kaçması için ikna etmiştim, Beraber geldiğim askerleri öldürmüştüm kaleyi yakmamak için.

Bence de 2025 GOTY





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin_Karakurt -- 17 Aralık 2025; 16:5:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
T
4 hafta (5275 mesaj)
Yarbay

İlginç hocam seçenek içinde seçenek var. İhtimaller oldukça fazla. Halbuki bu tamamen oyuncuya bırakılmış bir opsiyon. Çoğu oyuncu bunların bu şekilde yapılabildiğini dahi bilmeden bitirdi oyunu. Sizinki daha başka bir yol olmuş 😀



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Engin_Karakurt
T
4 hafta (75086 mesaj)
Yarbay

Ben dediğiniz sorguyu vs yaptım öğrendim yine de üstümde zırh vs olmadığı için maalesef tersi yoldan gittim. Gerçekten düğün esnasında o göreve gidiş ve sonrası olsun güzel yazılmış bir hikayeydi orası. Her türlü biz kötü olduk orası ayrı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
T
4 hafta (5275 mesaj)
Yarbay

Aynen hocam hikaye akışı çok güzeldi. Witcher 3 tadı aldım bu oyundan 🙂



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TheCaliph_
D
3 hafta (987 mesaj)
Yüzbaşı

Fakir fukara gezip 0'dan bir yukselis hikayesi yazmayi planlarken demircinin evindeki sandigi acmamla gordugum item'ler karsisinda sok oldum.. Deluxe edition sebebiyle mi, DLC'lerin verdikleri mi bilmem ama baya degerli zirh/kiyafet vardi. Tabiki onlari alip hemen kusandim ama bu tarz oyunun basinda verilen hediyeler biraz deneyimi baltaliyor gibi..



R
3 hafta (9749 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

İlk oyun rezaletti bu oyun nasıl.
Bununda ondan farkı yok.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Esoterickk



Bu mesajda bahsedilenler: @TheLuBu
B
3 hafta (1554 mesaj)
Binbaşı

Witcher 3 ve açık dünya hayranı biri olarak aşırı merak ediyorum KCD 2’yi? Keşif ve açık dünya hissi için neler söylerseniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 hafta (2454 mesaj)
Yarbay

witcher 3 ve açık dünya diyerek neden mutlaka oynaman gerektiğini bize açıklamış oldun zaten, mutlaka en kısa sürede başlamalısın..




Bu mesajda bahsedilenler: @becks1907
W
7 gün (2245 mesaj)
Yarbay

Sonunda bügün bitirdim ana senaryo ve ilk 2 dlc yi, bitirince bir kez daha anladım hakkı maalesef yendi.

Ana senaryo işleyişi ara karakterler bazı yerler komedi hepsi çok güzeldi film veya dizi olsa soluksuz izlerim dedim. İleride dizi yaparlar gibi geliyor. SWF muhabbetinden içine edilebilir o ayrı mesele.

Dlc senaryolarında ilki pek beni sarmadı ama 2. Dlc tatlıydı. Şimdi kilise dlc kaldı umarım iyidir.

3. Oyun mutlaka gelmeli ama bu sefer ara konuşma sahnelerindeki animasyonları mockup yapmaları mükemmel olur artık eskidi çok donuk maalesef. Birbirine boş boş bakan karakterler görmesek yılın oyunu olur direk. Bütçe ve emek meselesi tabi mockup durumu ama bu oyun hakkediyor be.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.