Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
55
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LPG'de Afr - Open loop - Closed loop - Ltft - Stft Ayarı Yardım
E
4 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

Aracım 1998 model R19 europa 1.6 enjeksiyonlu alize model. aracımda atikfast 200 3-4 cyl lpg beyni mevcut. Usb kablo setiyle pc'ye bağlayabiliyorum. Forumlarda AFR ile ilgili yazılanları okudum. Kendi aracımdaki ayarları kontrol ettiğimde atiker yazılımda oksijen sensörünün kapalı konumda oldugunu gördüm. Bunu sizce açmalı mıyım?

Amatör olarak bu işlerden anlıyorum. Bilgisayar ve yazılımdan iyi anlıyorum. İstanbul'da atiker ince ayarlarını yapabilecek AFR ayarından da anlayan bir ustamla tanışırsam sevinirim. Altta atiker ekran görüntülerimi paylaşıyorum.
İstanbul'da marka olarak önerilen birçok lpg firmasına gittim ama sadece bilgisayara bağlayıp gaz verip tamamdır abi demeleri 5dk sürüyor. Yüz yüze yada online olarak bana destek olabilecek bir ustam dönüş yaparsa sevinirim. Afr , open loop , closed loop ,ltft ve stft ayarları yaptırmak istiyorum ve gönül rahatlığıyla en iyi performansı alabileceğim ayarı bulmak istiyor.

Telegramdan ulaşabilir yada özel mesaj atabilirsiniz.

t.me/erdem_61500
telegram kullanıcı adım: erdem_61500

https://ibb.co/BwT5BMG


https://ibb.co/0fRj6xw


https://ibb.co/Ph7FC57


https://ibb.co/SBVh3qd



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.