Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
131
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook Air M3 15' 24gb mı macbook pro 14' M3 Pro mu?
G
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Ben mühendislik öğrencisiyim ve doğal hali ile windows kullanıcısıyım, kullandığımız matematiksel modelleme(MatLAB, mathematica), elektronik devre çizim programları (PSpice, Proteus, KiCad, Eagle, Altium Designer), AutoCAD, python & C++ & JAVA programlama işlerinde kullanıyorum. PVSOL gibi tek dönem gördüğümüz ve benim alanım olacak branş dışı programları saymıyorum. Her hoca aynı programı kullandırmadığı için bu programlar gerektiği eğitim dönemlerinde yüklü oluyor.

Şu an Lenovo Y700 kullanıyorum. 7 yaşında. 6ncı nesil i7 işlemci, 16GB RAM, 128GB SSD, 1TB HardDisk, MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı özellikleri var. Windows olarak excalibur a geçeceğim ama aynı zamanda şarj kablosundan uzak kalarak özgürce farklı ortamlarda hobimi profesyonelliğe dönüştürerek ek gelir olarak çeviri, video render, özellikle de Swift kodlamak ve apple ekosistemine girmek istiyorum. Ayrıca bazı ticari fikirlerim var.

Aldığım her cihazın tüm özelliklerinin hakkını kullanırım ve parasının hakkını da isterim. Bu sebepten dolayı MacBook Air M3 15" 24GB 1TB mı almalıyım yoksa base model MacBook Pro 14" M3 Pro mu önerirsiniz?

Cevap yazarsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A0C96A869 -- 27 Mart 2024; 2:3:58 >

G
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Konu güncel...



E
3 hafta
Yüzbaşı

Limit probleminiz yoksa eğer kesinlikle MacBook Pro 14" M3 Pro



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.