Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir
71796
Cevap
3763867
Tıklama
190
Öne Çıkarma
Cevap: Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3825. sayfa)
M
23 sa.
Yüzbaşı

Gamepass e ihtiyaç yok. Bu olay konsolun bir özelliği zaten. ancak verimli çalışmıyor. aynı İnternete bağlanmanıza gerek yok. mobil veri ile deneyebilirsiniz. Ben aynı evin içinde 5 ghz üzerinden 100 mbit fiber İnternet ile bazen tabletten oynuyorum. çözünürlük bir kere çok kötü geliyor. gecikme az da olsa var. üstelik bazı zamanlar sürekli bağlantı hatası verip kapanıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bactry
W
23 sa.
Yarbay

Oyunun ilk 2 saatini herkesin oynayabileceği bir etkinlik yapıyorlarmış.Ama oyunun çıktığı gün başlıyor ve 3 gün sürüyor.Zaten herkes gamepass'ten oynayacak , bu nasıl pr kafası.

3A olan oyuna 2A muamelesi yapıp fiyatı 50 $'a indir.Fiziksel sürümü çıkartma , reklam bütçesi verme.Çıkışa bir hafta kalmışken kimseye kod gönderme.Net gameplay gösterme.

Hiç iyi kokular gelmiyor , umarım patlamaz.Deli gibi detay kastılar oyuna cidden yazık olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oguz707
M
23 sa.
Yarbay

Remote play konsolunuzu uzaktan yönetmeye yarar ve Gamepass'e ihtiyaç yoktur. Sahip olduğunuz oyunları da oynayabilirsiniz. Konsolunuzun modeme kablo ile bağlı olması size daha iyi sonuçlar verecektir. Uzak cihaz ister data paketinizden isterseniz başka bir kablosuz ağ üzerinden bağlantı kurabilir.

Verim alamazsanız xcloud destekli oyunları direkt olarak buluttan da oynayabilirsiniz. VPN ile hallediliyor ancak direkt oynayayım VPN ile uğraşmayayım diyorsanız XBPLAY uygulamasını satın alıp kullanabilirsiniz. Hem uzaktan oynama, hem de xcloud destekli.




Bu mesajda bahsedilenler: @bactry
O
22 sa.
Yarbay

Sıfırdan başlayıp ana oyun ve dlcleri tamamladık.

Daha önce zaten bitirmiştim. Daha fazla oynamak isterdim ama starfield update bugün çıkacak ve fallout 76 bekliyor.

Fallout 4 ile işimiz biter



< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
22 sa.
Yarbay

daha indiremedim bile




Bu mesajda bahsedilenler: @Outlaw-E
N
20 sa.
Yarbay
Konu Sahibi

kod vermemelerinin sebebi oyunun hazır olmamasıysa kötü patlayacaklar. Zira 1 hafta kala hiçbir şey düzeltilemez buraya kaldıysa iş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @wither
W
19 sa.
Yarbay

Hazır olmadığını sanmıyorum , ertelerlerdi en azından.Neyseki geçen ay büyük basın kuruluşları oyunu oynadı ve olumlu konuştular.




Bu mesajda bahsedilenler: @Numenorian Man
N
18 sa.
Teğmen

Oyun içi oynanış videosu net gelmedi, muhtemelen ilk oyuna çok benzer bir oynanış göreceğiz umarım kombat daha iyi gelir ama beklentim 0, diğer türlü olsa mekanik ve kombatta cidden iyilesmeler olsaydı detayları çoktan oyuncuların gözüne sormuşlardı.. Yeterli bütçe mi ayrılmıyor başka bir sorun mu oluyor bilmiyorum ama ellerindeki oyunları iyi değerlendiremedikleri kesin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @oguz707
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.