Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir
9928
Cevap
769325
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (497. sayfa)
C
3 gün
Binbaşı

Red sebebini tam anlamaya çalışıp yeni evraklarla o sebebi yok edecek savunma gibi bir dilekçe yazmalısınız.

İtalyanca yazılmalı. Temiz bir Türkçe ile yazıp bir tercümana çevirtebilirsiniz ya da Google tercüme ile kendiniz çevirebilirsiniz. Yine idata ya gidip evrakları veriyorsunuz.

Eski verdiğiniz bütün evrakları yeniden verip ek evraklar ekleyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @atakancavdar
A
3 gün
Teğmen

Ek evraklar dediğiniz neler mesela hocam ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cleanton
A
3 gün
Teğmen

vize randevu bulma surecinde calistiginiz guvenilir
Bi acente var midir? (Özel mesajla iletebilirsiniz, tesekkurler)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 gün
Yüzbaşı

Merhabalar
Vize basvurusunda ucak rezervasyonu yaptik vize red geldi ucak elimde patlar. Iade edilebilir alin denmis ama iade ucreti cikiyor. Bir de 3 kisiyiz. Bunun baska yolu yokmudur?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 gün
Er

İade edilebilir alından kasıt genelde fiyat sabitleme oluyor. Ama bence en iyisi flex alıp sadece flex ücretinden olmak. Pegasus için 20 euro olması lazım. Sonrasında 20 euro hariç geri kalanı iade alabiliyorsunuz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Oz_Webster
G
2 gün
Er

Yeni almanya randevu sistemi ile birlikte kendim ve eşim için ayrı ayrı kayıt oluşturduk. Eşim için olanı bir hafta geç oluşturmuştum. Onun başvurusunda da grup lideri olarak benim pasaport numaramı eklemiştik. Geçen günlerde bana randevu maili geldi fakat mail içerisindeki listede eşimin adı yazmıyor. Bu randevu sadece bana mı gelmeliydi yoksa sadece aile başvurusundaki temsilciye mi mail gidiyor ? iData'yı aradığımda listenin kendilerinde olmadığını konsolosluktan geldiğini söylediler. Yeni sistem ile aile başvurusu yapan varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?



M
2 gün
Yüzbaşı

Merhabalar, eski pasaportumun sayfaları bittiği için yeni pasaport başvurusunda bulundum fakat bu süreçte eski pasaportumu iptal edip ilk sayfasını deldiler. Fakat vizemin hala geçerlilik süresi var. Bu durumda eski ve yeni pasaportumla birlikte gidersem Almanya’ya giriş yapabilir miyim? Deneyimi olan var mı? Amerika ve İngiltere’nin bu durumu kabul ettiği ama schengen ülkelerinin kabul etmediği yazıyor bazı sayfalarda ama emin olamadım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İ
dün
Er

Merhaba, resmi ikamet adresimin bulunduğu ilden başvuru yapmıştım şimdi aradığımda aktif ikamet ettiğiniz şehir olmalı diyorlar, bu konuda bilgisi olan var mı yeni randevu talebi oluşturursam çok gecikecek vizem acil yardım edebilen olursa sevinirim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
17 sa.
Yarbay

Arkadaşlar selam, değişen randevu sistemi sebebiyle 7 martta almanya randevu başvurumu yaptım ve aynı gün almanya konsolosluğundan xxxx numaralı randevu diye mail geldi ve kısa süre içerisinde idata’dan mail alacağımı söylediler fakat 1.5 aydır hiçbir mail almadım. Yeni başvuru yapmalı mıyım böyle uzun süre bekleyen var mı?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.