Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
45554
Cevap
1701355
Tıklama
88
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2326. sayfa)
R
3 hafta
Yarbay

5.000 düşünüyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @expressimo
M
3 hafta
Yüzbaşı

youtube da küçük bi araştırma yapın. rootsuz csc çok basit şekilde değiştiriliyor. arama kaydı destekleyen ülke romları da yazılı. bilgisayarınıza küçük bi program yükleyip telefonu usb ile bağlıyorsunuz. programdan istediğiniz csc yi seçiyorsunuz 1 dk içinde işlem çözülüyor. s10lar ve s23lerde sorunsuz çalışıyor. diğer modelleri denemediğim için bilemiyorum ama sorun olacağını da sanmıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @cmert
C
3 hafta
Yarbay

ben csc yi manuel olarak düzenlemekten bahsetmiştim. içindeki satırlardan düzenleme yapmak için root şart. diğer metodları denemediğim için haklısınızdır



E
3 hafta
Yarbay

Android sürümü denemelerim sonucunda tekrar Android 10'a fakat kasım yazılımına dönmüş bulunmaktayım Ekim sürümü fena değil ama gerek yok/Aralık sürüm rezalet.

Android 11 One ui 3.1 Nisan sürümü ile başarılı denebilir, daha kullanabilirdim de ama ahize sesi ve dolby konusunda rahatsızlık duydum hoparlöre almadan arama yapamaz olmuştum, 12 sanırım daha başarılı veya aynı bilemem, bir türlü Android 10 gibi oturmuş (Android 6 daki s7 edge gibi kusursuzluk hissi) ve serin değil (11 nisan kötü diyemem ama daha sıcak çalışıyor eski model kullanıyormuş gibi geliyor buna gerek yok, android 10 baya serin öyle böyle değil), birde aosp custom rom kurmuşsun gibi.

Android 11 3.1 Mayıs sürümüne bakmadım Nisan'dan daha iyi muhtemelen ama s10 kullandığımı hissettirmiyor bu sürüm, Android 9 ve 10 gerçek s10 yazılımı benim gözümde, evet s20 ile çıktı android 10 ama 9'un gelişmişi bir yazılım, oldschool dediğimiz bildiğimiz mantıktaki android hissini (Android 4.4 ve 6.0 gibi nexus 4 gibi) 11 sürümünde yakalayamadım bildiğin iphone ve z kuşağı telefonu gibi o sebeple döndüm.

Diyeceğim o ki, Bootloader 9 ise Dbt Kasım Almanya romu öneririm kur geç, ilk etapta bekletiyor kurulurken ekim sürümüne göre ama daha iyi. Isınma önemli değil ısınabilir soğuyor arada ve stabil bir ısınma durumu olacaksa tamam diyenler bootloader 9 olanlar, bildirim panelini Goodlock theme park harici kullanacağım 11 olsun illa ben Android 10 sevmiyorum derseniz Nisan yamasını kullanın ve Lüksemburg romlarını seçin. Android 12 veya 9 adına öneri yapamam.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 9 Nisan 2024; 13:47:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 hafta
Yarbay

Android 10 gerçekten s10 serisi için farklı

Gerçekten serin çalışıyor

S10e ile Köydeyim Cumadan beri full mobil veri kullanıyorum ısınıyor fakat makul düzeyde genelde ılık çalışıyor

Tabii gerçekten cihazı yorup işlemciyi tam yüke bindirdiğim vakit Alev topuna dönüyor normal olarak Orası ayrı


Bu arada cihazı Aile içerisinde birisine sattım cumartesi günü teslim edeceğim kendisine

11'in ise oturmuş sürümlerini konuşursak Bence pil olarak Ondan bir adım önde



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @expressimo
E
3 hafta
Yarbay

Android 10 kasım sürümü sanırsam pilde 11'den iyi ama Android 11 3.1 nisan mesela Ekim Android 10'a kıyasla daha iyiydi, cihazın pil ömrü artmıştı ilginç şekilde (az bir miktar). Ben genel olarak yardımcı olmak için bunları yazıyorum, Android 11 Nisan tabiki de stabil, ama 120hz olmadan bir süre sonra yazılım göze ciddi batıyor. Android 12 sanırsam Android 10'dan bile hızlı bir cihaz incelemiştim her an ısınmaya hazır gibi ve kademeli ılınıyordu sanki ama direk ısınmamıştı. O zamanlar benim cihazımda one ui 2.1 vardı, 12 olan cihazı kurcaladıktan sonra kendi cihazımdan ufak çaplı soğumuştum demode bir alet hissi vermişti. Android 12'de mesela o 120hz göze batma olayı bu kadar yoktu nedense.

Edit: Şarj olarak programlarin yeni sürümleri ile kullanıyorsanız android 11 One ui 3.1 nisan yaması daha iyi şarj veriyor gibi, acı ama gerçek en azından android 10 kasım yaması pilde bu senaryoda daha kötü gibi. Isılarda android 10 bariz daha iyi, dediğim gibi android 11 cayır cayır yanmıyor ama cihazı android 10 ile neredeyse j7 gibi serin kullanmak var bir de s7 ile a7 arasında git gel (daha çok s7) bir şekilde kullanmak var cihazın potansiyeli gerçekten çok iyi önyargıyla yaklaşmamak gerek snapdragon olmasa da serinliği ortalamanın üstünde, amiral gemisine göre baya serin android 10 dememin sebebi bu yoksa 11 veya 12 kurup iphone 12'den farksız da kullanabilirsiniz (sanırsam benzer ısılar var, android 11 veya 12 kurun kurmayın diyemem sorumluluk size ait).





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 13 Nisan 2024; 15:30:28 >


Bu mesajda bahsedilenler: @receep 32
E
3 hafta
Yarbay

Bu arada hayırlı olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 9 Nisan 2024; 20:31:6 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @receep 32
R
3 hafta
Yarbay

Sağol
Note 10 Plus'a geçiyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @expressimo
E
2 hafta
Yarbay

Jack girişi olmaması hariç baya sevdiğim bir alet, bir s10 plus estetiği yok ama kullanım zevki daha fazla, baya güncel bir tasarımı var note 3 çıktığında ele aldığımdaki ilk his bu cihazda da aynı bu ciddi bir övgü. Baya kocaman kullanırken dikkat edin ince ama s kasa mercedes gibi, s10 plus cls gibiydi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @receep 32
N
2 hafta
Yarbay

samsung galaxy s10e şarj kablom kayboldu yenisini almam gerekiyor. Kablo önerisi olan olursa sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 hafta
Yarbay

Komik gelecek ama şokta satılan asonic marka şarj kablosunu kullanıyorum mükemmel çalışıyor, forumda birilerinden duymuştum. Farklı hangi markayı denersem deneyeyim fire veriyordu bu vermiyor, 3 tane aldım birisini verdim diğerini de köşeye koydum çünkü beyaz renk olan ile değiştirdim gayet başarılı en azından orjinale geçene kadar iş görür (böyle dediğime bakmayın orjinalden farkı yok aslında, sadece yalan yanlış birşey söylemek istemediğim için bu şekilde yazdım).





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 13 Nisan 2024; 15:2:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
G
2 hafta
Teğmen

Merhaba, ILO rom yüklemeden OMX romdayken ILO csc'ye geçeceğim, sonuçlara ilişkin bilgi veririm.



C
7 gün
Yarbay

root icin benim gibi kernelsu kullananlara guncel kerneller ekliyorum. herhangi bir hiz asirtma yok. batarya tuketimi ve optimizasyon orijinal kernellere gore daha iyi. oneui 4.1 veya 5.1 kullaniyorsaniz enforching, 6.0 kullaniyorsaniz permissive olani indirip yuklemeniz gerekiyor. s10+ ve s10e icinde gelistiricinin sayfasinda dosyalar mevcut

https://github.com/ravindu644/android_kernel_beyond1_lpos/releases





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 21 Nisan 2024; 11:36:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.