Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
188
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Land of Bad (2024) - Russell Crowe
T
geçen ay
Moderatör
Konu Sahibi

Acemi saha hava desteği kontrolörü Kinney, Filipinler'deki bir görevde bir Delta Force ekibine dahil edilmiştir. Ekip silahsız bir şekilde tuzağa düştüğünde, bir Hava Kuvvetleri insansız hava aracı pilotu olan Reaper'ın becerileri, hayatta kalmaları için tek şansları olur. 


< Resime gitmek için tıklayın >
bir hayatta kalma mücadelesi. ortalama bir film ama benim gibi bu türü severler için gideri var


https://www.youtube.com/watch?v=dKcHOR-V1G4



E
geçen ay
Yüzbaşı

Film akıcı, klasik amerikan savaş filmlerinden izlerken sıkmıyor 10/6.5 alır.



K
4 hafta
Yarbay

Bunu izleyecektik ama dublajını bulamadık. (Xbet filan sevmem, xbet dublajını gördüğüm an filmi eliyorum.) Sanırım altyazılı izleyeceğiz gibi. İzleyenlerin yorumlarını alalım belki izleme listesinde daha fazla öne çekeriz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 hafta
Yarbay

Filmi altyazılı olarak izledik. Ne yalan söyleyeyim çok bir şey beklemiyordum ama yine de beklentimin bir tık altında gibiydi. Ekstrem, farklı herhangi bir şey yoktu. Tipik kurtarma operasyonu filmi. Patlamalı, çatlamalı, SİHA'lı bir film olmuş. Ve Russell Crowe dahil hiçbir oyuncunun canlandırıldığı karaktere tam ısınamadım, seyirci olarak bağ kuramadım. Yine de Russell'ın canlandırdığı karakter fena değil. Filmin ritmi de genel olarak stabil olsa da yer yer düşüyor, 2 saat sanki bu film için biraz uzun gibi olmuş. Çünkü filmin anlattığı çok bir şey yok.


Bu arada elemanımızı küvet gibi bir şeyde boğarlarken sığınak bombalanıyor. Alevler içeri gelirken bizim elemanın eller ayaklar dışarda. Bari insan biraz yanık, yara bere yapardı. Hiçbir şey olmadı elemana, orası saçma olmuş.

Bir de iletişimden sorumlu olan o havacı askerler, hele o albay ne kadar sorumsuz, umursamaz biri öyle. Bu sorumsuz herifi kim nasıl albay yapmış, nasıl albay olmuş bu hayret.


Neyse 6/10.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 hafta
Yarbay

Şahsen ben beğendim, ama albaya sövmeyen yoktur sanırım. Bana göre içeriği aksiyon, gerilim ve Russell faktörü nedeniyle 7/10 puanı hak ediyor. Abartı sahnelere takılmayın tabi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.