Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
3506
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy A55 ve Galaxy A35 Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)
D
geçen ay
Çavuş

Yol yapıyoruz, Köprü yapıyoruz, Heryeri beton yaptık, Eşi dostu zengin ettik, Savunma sanayinde uçuyoruz, Uzaya astronot gönderdik, Aya bile gideceğiz.

Bunların yoksulluk ve işsizlikten inim inim inleyen HALK'a ne faydası var derseniz;

Cep telefonu, otomobil, çarşı, pazar, vergi ve zamlarda KOL gibi geçiriyoruz ama olsun o kadar Amin diyin. Durmak yok YOLMAYA devam !!!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.TR -- 29 Mart 2024; 20:19:28 >

S
geçen ay
Yüzbaşı

S23 müsün S24 müsün belli değil A serisi.İşte bu yüzden samsung alınmaz.Ucuz modelleri neyse amiral gemilerini de onlar gibi dizayn ediyor.iPhone da durum farklı.Arkadaki 3 kamerayı gören pro olduğunu pahalı bir cihaz olduğu biliyor.Veya çapraz 2 kamera varsa iPhone 13 ve üzeri olduğunu direk anlayabiliyor.Samsung öyle değil.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
geçen ay
Yarbay

Noluyor anlayınca? Ortamda havan oluyor. Sonrası?
Sonrası şu: Çapraz kameralı 50 binlik cihazın s24e benzer tasarımlı orta segment Samsung cihazdan pek de farklı olmadığını öğrenince kazıklandığını anlamak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sucre Maricruz
5
4 hafta
Yüzbaşı

Telefonun yurtdışı fiyatına (yaklaşık 500$ vergisiz) bakınca yine fiyatı iyi kalıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bulduren
S
4 hafta
Yüzbaşı

Mesele özellik olsa ucuz fp telefonlarını alırdı herkes.Yanında taşıdığın çoğu şey,giyimin,araban prestijdir.Kabul et veya etme tüm dünyada bu böyledir buna göre muamele görürsün genellikle.Hayat bu.Sonrası boş-dolu adam olmana bakar.Öncesi budur.Burdaki olay finansal olarak affordlayabildiğin kadar değerlisindir.Eşin,annen,baban dahi paran yoksa sana farklı davranırlar.Bu sebeple bir zahmet 10k ile 50k telefon birbirine denk olmasın.İnsanın yaratılışına aykırı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erditepe
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.