Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
99
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tepe Home kabusu
H
geçen ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Tepe Home ile ilgili çok ciddi problem yaşamaktayız. Olay o kadar sinir bozucu bir hale geldi ki, başka insanlar da mağdur olmasın diye paylaşmak istiyorum.

Tepe Home Ankara mağazasından gördüğümüz ve beğendiğimiz üç avize ile bir tane dev boyutlu tablo saat siparişini özellikle internet mağazasından verdim. Çünkü özellikle çok büyük boyutlu tablo saati özel aracımıza sığdırmamız mümkün gözükmüyordu. Epey pahalı olan ürünlerdi ve iyi bir firmadan alışveriş yaptığımızı sanıyorduk. Maalesef avizelerin kolları eğri büğrü geldi, Dev boyutlu saat ise camı yerinden çıkmış, kenarları silikon lekeleri ile çok çirkin ve ayıplı şekilde geldi. Tonlarca para verdiğim ürünlerin öyle gelmesine sinir olduğumdan daha çok eşim muhatap olduğu şikayet süreciyle. Ben e-posta ile ürünlerin kusurlarını çekip gönderdim. Avizeleri kusurlu haliyle kullanmaya karar verdik, ancak tablo saatin iadesi ve yenisinin gönderilmesi konusunda anlaştık. Ne var ki Tepe Home ürünleri Aras kargo ile geri göndermemizi istiyor. Ürünün kutusunu bozmadan açmak imkansızdı, dolayısıyla ambalajı bozulduğundan kargonun almayacağını, kendilerinin gelip almasını istedik. Tepe Home ürünü bir şekilde poşetle vs sararak kendilerinin yönlendireceği kargo elemanlarına verebileceğimizi söyledi. Ancak Aras kargo Ümitköy şubesinden gelen kargocular, ürünü sardığımız balonlu poşetle kargoyu alamayacklarını söleyip geri gitti. Tepe Home'u tekrar aradık, "nasıl almazlar, kusura bakmayın, tekrar yönlendireceğiz" dediler. Yaklaşık 1 haftadır her gün Aras kargo bekliyoruz, gelmiyor, her gün Tepehome arıyoruz, "ha gelmediler mi, çok üzgünüz, çok da mağdur ettik sizi, tüh vah" deyip kargo gelecek masalını anlatıp tekrar telefonu kapatıyorlar. Bir süredir telefonla daha zor erişiyoruz, çünkü her gün aradığımızdan sanırım, numarayı öğrendiler, daha çok bekletip daha geç açıyorlar. İlk gelen Aras kargo elemanına tekrar rastladık, sorduk, gelip alacağız dedi, ama yine almadı.

Çıldırmamak elde değil. Tonlarca para verdiğiniz ayıplı kusurlu bir ürün için Tepe Home ve muhtemelen Aras kargo iş birliği ile sizi çileden çıkarıyorlar. Diyelim ki Aras kargoya söz geçiremiyorlar. Koskoca Tepe Home markasının "üzgünüz, sizi de mağdur ettik" lafı dışında bir çözümü olması gerekmez mi? Firma merkezine 15 dakika mesafedeyiz. Koskoca Tepe Home ayıplı bir ürününü alıp kusursuz bir ürünü bize teslim etmekten aciz mi?


Bu sinir harbi nasıl bitecek bilmiyorum ama aklı olan Tepe Home'dan uzak dursun diyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 20 Mart 2024; 21:2:6 >

H
geçen ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Eşimin epey bir uğraşması sonucu Tepe Home ayıplı ürünlerin hepsini iade aldı. 15 gün içerisinde para iadesinin gerçekleşmesini bekleyeceğiz.



F
4 hafta
Yarbay

Umitkoy aras kargo subesinde bizim emekli astsubay komsu calismisti bir donem ev kredisini odemek icin. Asgari ucrete hamallik yapiyorsun personel eksik 12 saat vardiya duzensizlik giren cikiyor 3 kisinin isini tek kisi yapiyormus. Zengin semti oldugundan milletin afrasini tavrasini kaprislerini cekiyormussun 1 ay calisip istifa etmis suan guvenlik amiri olarak arcadiumda calisiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Para iadesi de gerçekleşti. Biraz zaman aldı, epey yıpratıcı bir süreç oldu ama firma sonuçta mağduriyetimi giderdi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.