Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
532
Cevap
13363
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest (27. sayfa)
T
3 gün
Yarbay

Ön kapakta bu durum nedeniyle fb belli olmuyor fakat şöyle kapağı açarak an ekrana geçtikten sonra kapatırsanız normal görünüm devam ediyor.
Şu an için bu şekilde kullanıyorum.



B
3 gün
Yarbay

Şu can sıkıcı "Yoğun güç kullanan uygulama bulundu" uyarısını deaktif edebilen var mi? Sinir ediyor zırt pırt

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 gün
Yarbay

Redit linkinden baktım. Orada biri beta yüklenmesine izin verin, beta sürümde düzgün çalışıyor yazmış. Denedim ve şimdilik doğru gibi.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Reason
C
2 gün
Yarbay

Emin değilm ama ekran görüntüsündeki şekilde otomatikten Manuel ayara geçince o uygulama için mesaj gelmiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bahattintopaloglu
T
dün
Yarbay

Whats app bildirimlerinde gecikme yasayan oldu mu? Diger hattimdan magic v2 de bulunan hattima whats app uzerinden fotograf gonderiyorum bazisi dusuyor bazisi dusmuyor.
Telefonu alali cok olmadi kullanis olarak cok begendim ama yazilimin guncelllemeye ihtiyaci var gibi bazen uygulamlarda gariplesiyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 26 Nisan 2024; 0:28:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
dün
Yarbay

Bende de WhatsApp bildirimi bazen geliyor, görüyorum ve hemen kayboluyor. Animasyonlu kayboluyor yani ilginç bir şekilde :) Bazen ekran açıkken pop-up şeklinde gelmesi gerekirken gelmiyor. Saat takmasam o an mesaj geldiğini anlamam yani o derece.
Mesela enpara uygulamasında hesabıma gelen para çoğunlukla bildirim vermiyor. Arıyorum karşı tarafı "Para gelmedi" diyorum, "yolladım ya" diyor karşı taraf :)) mahçup oluyorum :(
Bunun gibi bildirim sorunlarını Samsung, LG, HTC, vs hiç yaşamamıştım. Hiç bildirim gelmediği olmadı demiyorum ama bu cihazlar (özellikle Çin markaları) kadar bildirim kaçırmışlığı olmadı hiç.
Çin markaları bildirim işine nedense baya takık. Çin romlarında çok daha agresifler. Ama demek ki global romlarda da kodları ortak mı kullanıyorlar nedir bir garip şekilde şu an kalan tek Çinli olmayan rakipleri Samsung'dan çok daha fazla bildirim kaçırıyorlar.
Umarım Android 14 ile düzelir diyeceğim ama pek ümidim yok.
Bu arada bazı uygulamaların kendileri de sorunlu olabiliyor Letgo gibi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 26 Nisan 2024; 15:0:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tidus
G
dün
Binbaşı
Konu Sahibi

bende de birkaç gündür , belkide en son güvenlik yamasını yüklediktenm sonra başladı tam emin değilim.

her meseja bakmak istediğimde ( eski veya yeni ) bana sim1 veya sim2 seç çıkıyor. aynı mesaja tekrar baksamda gene aynı şekilde. yani neiçin seçtirtriyor, neden seçimi kaydetmiyor mechul.

hala sarjım %85 de kesilmiyor ve %100 e kadart full doluyor. yada bana mahsus bu BUG.

Yazılım konusunda sıkntı demiyeyim ama gariplikler var. sanki ALFA/BETA yazılım kullanıyoruz.

Telefon premium etki yaratacak bu yazılım sıkıntıları giderilirse. Bu arada neredeyse hep ön kısmı kullanır oldum. Hevesim mi geçti , yada birden açınca herkes sana odaklanıyor ve işini yapamıyorsun çok dikkat çekiyor. Utanır oldum yahu.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @carman1tr
B
dün
Yarbay

Bildirimler için poco ve oneplus gibi bir çok markayı kullanmış bir aile olarak o markalarda bildirim sorunu hiç yağamamıştım. Ben yeni android versiyonunda düzeleceğini düşünüyorum.

@GoGoBaBa
Evet açınca herkesin dikkatini çekmesi beni de yorar oldu. Markası, özellikleri, fiyatı vs sorular yağmaya başlıyor...
Açmamaya çalışıyorum
Bu arada cep vakit uygulaması gerçekten çok hoşuma gitti. Basit ve kullanışlı. Hele o monitör özelliğine bittim :)




Bu mesajda bahsedilenler: @GoGoBaBa
S
dün
Binbaşı

Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Şarj durumu nasıl?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GoGoBaBa
S
8 sa.
Binbaşı

Bendede kesmiyor jarzi 100 e kadra devam ediyor. Ben cikarayim 85 de diye niyetleniyorum. Ama oyle hizli ediyorki takmamla bakmam arasinda 100 oluveriyor.
On cama filim taktirdim bu makine kesimlerinden modele gore. Ama memnun degilim. Sagdan soldna atti ve ustunde orjinal gelen gibi degil goruntuyude bozdu. Orjinal kilif kesinlikle dis ekran uatunde kayarken filme zarar veriyor. Hepsi burda uzerinden 265 tl ye siparis verdim. Yurtdisindan gelecek. Bakalim. Orjinal kilifi kullnamayacagim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GoGoBaBa
B
8 sa.
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Maalesef ki; bende de oluşan miktanistli kenar koruyucunun oluşturduğu izin (bir miktarı) fotoğrafta.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 sa.
Binbaşı

Orjinal filim cok kaliteli aa maalesef orjinal kiloftan dolayi yazik oldu. Kaliteli bir dis ekran koruyucu bulmak gerek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 sa.
Er

Bu durum herkeste olmuyor. Acaba deri modeli ve cam modelinde kalınlık farkı olduğu için olabilirmi. Sizinki cam olan model mi? Deri olan mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bahattintopaloglu
G
4 sa.
Binbaşı
Konu Sahibi

çok sağolasın tek cevap veren sen oldun kimse yazmayınca , bende bana mı özel demeye başladım şu şarj olayını. orjinal hariç şarj cihazında ve başka kablo ile, telefon açık ve kapalı senaryolarda da aynısı ldu. Muhtemelen bir BUG dediğimiz sıkıntı var, yazlım ile hallerler umarım. Yeni nesil pil var belkide sarj korumaya ihtiyaç yoktur . yabancı kaynak takip eden belki rastlar bu duruma.

fiyat iyiymiş HB global de gümrük vs derdi de yok. dedikleri tarihten de önce geliyor. memnun kalırsın umarım.

Ben arkası deri değilde cam olan ve 1-2 daha kalın olan arkakapak siyah cam denen den almıştım. sonradan o kalınlık deri olanda olmadığından demişlerdi. ama ben daha telefonu sipariş verdiğimde hepsiburda globalden çok basit ama kapaklı dediğimiz bir kılıf almıştım. hatta lila/uçuk leylak rengi. fiyat olarakta daha ucuzları var iken ama bunda önde pencere var dikey orda saat vs gösteriyor idi. Daha önce samsung note serilerinde arav ara kullanmıştım. nednse belki o kılıf var diyedir bende bu camkoruma nahoşluğu henüz olmadı. orjinal kılıf içinden çıkan çok güzel geldi aslında ama bu sebeble hemen değiştirmiştim. halada aldığım kılşıfı kullanıyorum belki ondan sebeb deforme olmadı.

alternatifleri ucuzu daha güğzeli ve hatta kalem dahil uygun fişyatı olanlar çoğaldı. ben alırken çok araştırmadan rastgele aldım.


https://www.hepsiburada.com/xshine-honor-magic-v2-5g-pencere-is-telefon-kilifi-pu-deri-stand-flip-cover-yurt-disindan-p-HBCV00005B3DG0?magaza=Xshine


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sert-aç
E
4 sa.
Er

Kılıfla bir fotoğraf atabilirmisiniz.Çok kalınlaştırıyormu telefonu. Hepsiburada da çok kılıf seçeneği var hatta aynı model farklı markaların ürettiği. Tercih yapmak zor. O yüzden farklı kılıf denwyimleyen arkadaşların önerileri çok değerli bzim için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @GoGoBaBa
G
4 sa.
Binbaşı
Konu Sahibi

bunda ekran süreesine bakma yeri nerde görmedim yada değişik geldi. yani o eski samsung lardaki tam ekran sürei verme gibi değil. uygulamaları gösteren bir ekran ama ben önyargıyla detaylara belki alt menüleri vardır bakmadım.

çok değişken kullandım. aldığımdan beri araya bazı sebeblerden gönüllü lülfetlerden telefonu hakkıyla inceleyemedim henüz.

benden çok daha iyi kurcalayanlar umarım cevap verirler. ben sadece bekleme sürem uzun diyeyim. çok aşırı kullanmadığım için günü çıkartmayı bırak tam sarj ile 24 saat sonra gece vs kapatmadan bittiğini görmedim. ben minumum kullandım diyeyim normal günlük baktıklarım konuşma vs. ama bende facebook gibi sarjı sömüren yok. instagram ve son dönem mecburi Twitter x . ekran alır almaz simsiyajh duvarkağıdı , karanlık tema ( gözler sıkıntılı beyaz parlak veya çok çafcaflı ekran beni yoruyor) bu şekilde 1.5 gün her türlü gidiyor. bazen 2.günde sarja takıyorum ortlama 30 dakka da full sarj. gece kapatıp eski samsung orjinal sarj ile doldurunca sanırım 2 veya 2,5 saate falan dolmuş idi. ( samsung s22ultraya göre pil bunda çok iyi . sarj süresi 66w orjinal ikeharika=)

katlanır ekranı iç açmayınca dahada uzuyor süreler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Nisan 2024; 17:19:25 >


Bu mesajda bahsedilenler: @samsun__
S
1 sa.
Binbaşı

360 koruma yaptirip kilifsiz kullanmakti niyetim. Kilifsiz olunca guzel bir deneyim veriyor bu telefon. Ancak bulamadim. Birde bu kaplama telefon kenarlari yanlari duz olunca saglikli oluyor.

Hanimin saatini telefonunu kaplattigim yere gittim, one ve arkaya ayri ayri oldugunu soyledi. Yaptirdim. Arkasi cam model benim... Arkasi yapismadi atiyor ama kilifli oldugu icin sorun yok gormuyorum en azindan😊.

Dis ekran ile ilgili zaten yazdim yukarda. Bu bastinki tirnaginla iz birakan cinsten makinede kesilen koruyucudan yaptirdim. Memnun degilim. Ama baska yok. Cok yere sordum.


Internette var evet ama el becerisine sahip olmama ragmen alip denemek istemedim. Gormeden almak istemiyorum.

Siparis ettigim kilif geldiginde direk birakicam orjinali cunki dis yan kismi zarar veriyor. Aldigim kilif linkhttps://www.hepsiburada.com/zsunsky-shop-honor-magic-v2-icin-litchi-doku-telefon-kilifi-yurt-disindan-p-HBCV000054SH63


Defalarca soledim en buyuk eksikligi rehberde ki numaralara hat atayamama. Arabadan saatten arama yapamiyorum bu yuzden. Geri kalan hersey yeterli ve harika bence. Yeterki satmayi dusunmeyelim. Marka degerinden dolayi auanda max. 30 bine gider bu tel... Honor destekler umarim

Birde bana lutfen reklam engelleyici tavsiye edin chrome icin bikkinlik geldi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 27 Nisan 2024; 20:6:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.