Merhaba, Arçelik 9103 yp makinesini 2017'den beri kullanmaktayız makinenin dün gece sıkmasında sorun oldu daha önce de sıkmıyordu teknik ekip çağırmıştık bir parça değiştirmişti düzelmişti. Dün tekrardan makineyi açık bırakmıştım içinde suyla bekliyordu ve sıkma yapmıyordu sadece dönüyordu boruyla uğraştım alt üst çevirerek makineyi resetledim sonra sorun düzelmişti sıkma yapmıştı ardına 4-5 defa makineyi açtım sorunsuz sıkma yaptı boruyu bu şekilde sabitledim sizce sorun var mı? Bundan sonra tahliye borusu bu şekilde olsa sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.
Prizin yeri hiç iyi bir yer değil. Bir tane de adaptör var. Allah korusun bir su kaçağı olsa akla gelmeyecek kazalar yaşanabilir. O bölgeden de su kaçağı olur mu? olur. Sıkma sorunundan önce prizi oradan kaldırın. Sıkma sorunu borularla ilgiliyse yani gider borusu, taktığınız şekilde düzeldiyse düzelmiştir. Sorun yaşayabilirsiniz de yaşamayabilirsiniz de. Makine yerinden kıpırdar ve bu soruna yol açabilir. Konuyu açarken neden beyaz renk kullandınız?
sıkma sorununu pompa'dan veya elektronik aksamdan kaynaklandırmıyorsa gider borusu sifon yapmış olabilir. Yani borudaki su dışarıya atılamadığı için içerde kalıyordur. Gider borusunu kontrol edin.
Arçelik 9103 yp makinesini 2017'den beri kullanmaktayız makinenin dün gece sıkmasında sorun oldu daha önce de sıkmıyordu teknik ekip çağırmıştık bir parça değiştirmişti düzelmişti. Dün tekrardan makineyi açık bırakmıştım içinde suyla bekliyordu ve sıkma yapmıyordu sadece dönüyordu boruyla uğraştım alt üst çevirerek makineyi resetledim sonra sorun düzelmişti sıkma yapmıştı ardına 4-5 defa makineyi açtım sorunsuz sıkma yaptı boruyu bu şekilde sabitledim sizce sorun var mı? Bundan sonra tahliye borusu bu şekilde olsa sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >