Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem Önerisi 5 GHz
C
3 ay
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, hali hazırda Keenetic Omni DSL ve Mesh Sistemine bağlı Keenetic Omni Router kullanmaktayım. Kablosuzda çok problem yaşıyorum yanındayken bile MacBook Pro'mda 10-15 MBPS hız alıyorum. Kabloluda problem yok 50 MBPS'e yakın hız alıyorum ama kablosuzdan hiç memnun değilim. Ayrıca sürekli bir ağırlaşma var. İç tesisat, ankastre kontrollerimi yaptım her şey normal. Ankastrenin yanında modemi denedim yine aynı. Asus'u inceledim baya aktif görünüyor. Önerebileceğiniz marka model var mı Keenetic dışında?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



<
3 ay
Binbaşı

2.4 GHz eski bir teknoloji zaten, çevresel koşullardan çok etkileniyor. Keenetic giriş seviyesi modellerini kullanıp, memnun olmadığınız için direkt ona karşı önyargı oluşturmanız olmamış.
Bence bir şans vermelisiniz.

Wifi 6 lı modeller olarak "keenetic hopper dsl" + "keenetic hopper" modellerine bir şans vermelisiniz diye düşünüyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @C0DEMAN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.