DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran kartı tavsiyesi
A
2 yıl (849 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İntel Pentium gold g5400 işlemci

MSI h310m pro Vdh anakart

16 gb 2400 mhz ram

Cooler Master MWE 400W 80 Plus 120mm Fanlı PSU

Sharkoon S1000 mATX USB3.0 kasa


Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bu şekilde. Zamanla güncellerim dedim ama sanırım geç oldu. Ekran kartı almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Güncellemeye kalksam bu anakart yeni bir işlemciyi kaldırır mı? Yoksa sıfırdan mı kurmam mı lazım? Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
2 yıl (19838 mesaj)
Yarbay

1050ti olabilir kart,işlemci olarak i3 8100 anca



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.