Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
59
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yatırım tavsiyesi
3
5 ay
Er
Konu Sahibi

Bugün spor çıkışı kupon yapmaya iddia bayine girdim. Ekranda maçları falan seçerken bir adam geldi kardeşim nasıl iyi maçlar var mı bugün falan diyerek. Bi yandan da kuponumdaki maçlara falan baktı vay iyi kuponmuş kardeşim dedi. Sonra kardeşim banada yapar mısın aynı kuponu dedi bende tamam yapiyim abi ama şans işi sonuçta ilk maçtanda yatabilir haberin olsun falan dedim. Ekrandan maçları seçtim adam için ama oynamadım adamda güzel kuponmuş kardeşim bi 50 lira atıyım buna dedi hayırlısı abi bol şans dedim çıktım. Çıkınca aklıma bi durum geldi şimdi bu kupon yatsa bu adamın bana bu kuponu bu kişi tavsiye etti gibi bir şey deme şansı var mı benim sıkıntıya düşme durumum olur mu?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

X
5 ay
Yarbay

Çok güzel bir konu gerçekten çok hoşuma gitti. Soruna gelirsek fikrim yok ama inşallah aklındaki soruların cevabını alırsın forum arkadaşlarımızdan.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.