Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
268
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CS2 skinleri ve buff balance alimi buff 93%e kadar
A
6 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Cs2 skinlerinizi,itemlerinizi alabilirim. Buff fiyatina gore almaktayim.

Ortalama 90%ten aliyorum. ST bicaginiz varsa bufftan satip balance olarak bana satmaniz daha karli olur ST bicaklari dusuk %den aliyorum onden uyariyorum.

PM Atabilir veya konuya yorum atabilirsiniz ancak en hizli cevabi steamden ekliyerek alirsiniz. Steamden ekledikten sonra profilime yorum birakirsaniz hizli kabul ederim hergun bircok dolandirici, bot etc. istek attigi icin aradan secmek zor oluyor.
https://steamcommunity.com/id/akbasemre1

Eski konularimda bircok referans vardir 1000lerce key, bircok high tier skin ve hakiki pin tradeim oldu. Cs2 ile geri dondum ve bircok eski baglantim hala aktif. Eger yuksek tier skin almak istiyen bir koleksiyoncuysaniz buff balance almak icinde size guvenlir yabanci saglayici bulabilirim. Yada transferinize direk aracilik edebilrim. Buff balance alimi icin hicbir zaman 1:1 orandan %2.5 buff trade feesinden fazla odeme yapmayin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbasemre1 -- 8 Aralık 2023; 18:0:10 >

A
5 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Guncel alimlar devam etmekte.



P
5 ay
Er

A
3 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Alimlar devam etmektedir herhangi bir rare skinde FN top 5 float varsa elinizde ozellikle ilgilendigim skinler onlar oluyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.