Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
431
Tıklama
2
Öne Çıkarma
%20 oran ile satılık steam item(anında %20 bakiye)
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Oyun Platformu : #Steam
Key/Gift : #Diğer
Kondisyon : #Sıfır
2
5 ay
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 %20 oran ile satılık steam item(anında %20 bakiye)
Merhaba arkadaşlar,

Steamda bulunan cs go itemlerimi pazarda anında satış fiyatının üzerinden size kalacak bakiyenin %20 indirimli haliyle satıyorum.

Misal 1 item pazarda anında satış fiyatı 21 dolar size bu ürünü takas ile veriyorum ve siz bu ürünü direkt pazara satıyorsunuz.

21 dolardan size steam bakiyesi olarak 18,27 geliyor.Bunun %20 si olan 14,61 lik bakiyeyi güncel dolar kuru üzerinden çarpıp bana ödüyorsunuz.

Bu yüzden alacak hesabın trade banı olmamalı ve guardı aktif olmalı.Oyun giftlemiyorum.Steam zaman zaman alıcı taraf yüzünden bakiyeyi beklemeye alabiliyor bilginiz olsun.1 gün sonra kullanabilme durumu da oluşabilir.

İtemler karışık olduğu için hiçbir zaman şu kadar dolar bakiye olur gibi bir durum yok.Size kaç dolar lazımsa ona göre item ayarlamaya çalışırım.Kuruşu kuruşuna tutması biraz zor bilginize.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

A
5 ay
Er

Arkadaş ile 80 dolarlık bir alışverişimiz oldu gayet güvenilir biri



2
5 ay
Er
Konu Sahibi

72 dolar
141 dolar
78 dolar
14 dolar


4 item satışa hazır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 23 Aralık 2023; 14:28:17 >

V
5 ay
Er

Hocam %25 ile düşünürseniz bir konuşalım 72$ alabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.