Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
66
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ELEKTROMANYETİK RADYASYON ÖLÇÜM CİHAZI
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Sıfır
G
6 ay
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 ELEKTROMANYETİK RADYASYON ÖLÇÜM CİHAZI
ELEKTROMANYETİK RADYASYON ÖLÇÜM CİHAZI


CEP TELEFONU, MODEM, BAZ İSTASYONU İÇİN.
BU CİHAZLA EVİNİZDEKİ CİHAZLARIN ETRAFA ZARARLI ELEKTROMANYETİK DALGALAR YAYIP YAYMADIĞINI, EĞER YAYIYORSA RAKAMSAL OLARAK DEĞERİNİ ÖLÇEBİLİR VE GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALABİLİRSİNİZ. AŞIRI RADYASYON DURUMUNDA ÜZERİNDEKİ KIRMIZI IŞIK YANAR VE SESLİ ALARM VERİR. HEM ELEKTRİK ALAN, HEM MANYETİK ALAN ÖLÇÜMÜ YAPAR. ELEKTRİK ALANI Volt/metre, MANYETİK ALANI miliGauss veya mikroTesla CİNSİNDEN ÖLÇER. AÇILMAMIŞ JELATİNİNDE.
TESLİMAT SÜRESİ 1 GÜNDÜR. ANKARA'DAN KARGOYA VERİLİR. ANKARA İÇİ DENENEREK ELDEN TESLİM EDİLİR. ANKARA DIŞINA YURTİÇİ KARGO İLE GÖNDERİLİR. AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK KREDİ KARTIYLA TAKSİTLİ SATIN ALABİLİRSİNİZ. EFT İLE SATIN ALMAK İSTEYENLER MESAJ ATSIN.






< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.