Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
207
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Direksiyon Sınavından Heyecandan Sol bacağım Titriyor
B
3 yıl (3 mesaj)
Er
Konu Sahibi

park şeylerini falan unutma söz konusu değil sadece çok stres yapıyorum ve sol bacağım titriyor ama bacağımı kontrol edebiliyorum yani kaldırabiliyorum arabayı ama sol bacağım titriyor nedense çözemedim nedenini bir hap öneriniz falan var mıdır?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




S
3 yıl (607 mesaj)
Er

Bacağın heyecandan titremiyor büyük ihtimalle. Yorgunluktan titriyordur. Bacak kaslarını özellikle kalflarını güçlendirmeyi deneyebilirsin. Çünkü aynı sorun bende de vardı. Arabayla pratik yaptıkça azaldı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl (524 mesaj)
Çavuş

Yarın mi sınav



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
3 yıl (3 mesaj)
Er
Konu Sahibi

evet yarın sınav yani pazar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.