Merhabalar 2004 Model Fiat Marea Liberty aldım. Bu yağ çubuğunun altındaki büyük buhar hortumunun altında küçük bir hortum var ustanın biri bunun motorun üst kapağının arkasındaki yere takılması gerektiğini söylüyor biriside kapalı kalması gerektiğini söylüyor bu küçük hortumun ne işe yaradığını nereye takılması gerektiğini bilen birisi yardımcı olabilir mi kafayı yicem her usta farklı birşey söylüyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.