Arkadaşlar Merhaba, Vodafone un teslim ettiği modem de DHCP ayarları kapalı olarak vermiş. Müşteri hizmetleri mantıklı cevap vermiyor (Bilgisarcı Çağırın Gibi :) ) Ayarlarına başka şekilde(atayüzden değil) girip dhcp ayarı değiştiren var mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Vodafone un teslim ettiği modem de DHCP ayarları kapalı olarak vermiş. Müşteri hizmetleri mantıklı cevap vermiyor (Bilgisarcı Çağırın Gibi :) )
Ayarlarına başka şekilde(atayüzden değil) girip dhcp ayarı değiştiren var mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.