Merhabalar ben 3. Sınıfa geçen 21 yaşında iyi bir üniversitede hemşirelik fakültesi öğrencisiyim. 2. Sınıfta fikirlerimde bazı değişiklikler oluştuğu için mesleğin bana uygun olmadığını farkettim. Akademik alanda ne yapabilirim diye araştırma yaptım ama bir yandan da YKS ye tekrar hazırlanıp herhangi bir tıp ya da diş hekimliği fakültesine mi geçsem düşüncesine sahibim. Sizce kolaylıkları zorlukları nelerdir? Hemşireliğin akademik alanında neler yaşarım? Üniversite sınavına hazırlanıp kazanmaya çalışmak mantıklı mı? Saygı çerçevesinde yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >