Geçen sene bozulan plazmam sonrası geç de olsa bir güncelleme paylaşmak istiyorum. Araştırmalar sonrası servislerde anakart stoğu bulamadık. Bunun sonucunda İstanbul servisi tarafından anakartım tamir edlidi. Şimdilik bir sorun bulunmamakta. Tamirat fatura ile beraber 1 sene garantili olarak yapıldı. İhtiyacı olan arkadaşlar İstanbul Anadolu yakası Çağlar Elektronik ile iletişime geçebilirler.
55vt50 sahibiyim. artık 65' 4K bir modele geçmek istiyorum. tv'de herhangi bir bozukluk yok. aldığım ilk günkü performansı ile kullanıyorum. satmak istesem kaça satarım bilgisi olan var mı?
49FX740 modelini kullanıyorum. Birkaç gündür şöyle bir durum var. Tvyi kapatıp standby moduna getirdiğimde artık kırmızı ışık yerine turuncu ışık yanıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Değerli Panasonic ailesinden arkadaşlar merhaba; Uzun yıllar başlıktan uzak kaldım. Yeniden görüşmek güzel. Albani üstad umarım yaşıyordur😉. 10 yılı aşkın kullandığım 55VT30 televizyonum son 3 yılda 4.tamirini olacak. Alışkanlık olsada baz geçemiyorumda. Dolaşıyorum görüntü vs tatmin etmiyor. Kişisel olarka Android,web , YouTube,gibi bağlantıları tercih eden birisi değilim. Ben sadece güzel film izleyen ve televizyonu bu şekilde kullanan biriyim. Sarı sayfalara bakıyorum saçma sapan fiyatlar görüyorum. Elinde 65 inç VT60 yada ZT serisi olan varmı? Olupta satmak isteyen arkadaşlar varmı.
Öncelikle tercihim gene plazma TV. 30/50 serisi olanlar yazmasına gerek yok.
Şayet bulamazsak bunların yerine ne tavsiye edilir ona bakacağız. Herkese iyi formlar dilerim🙏
Kardeş plazma kullanıyorsan eğer, seni tatmin edecek tv yok. Önce onu belirteyim. Üst model tv ler zaten ülkemize gelmiyor. Gelsede eski kalite yok. Önce bunu bil. Tv ni değiştireceksen sana oled öneririm. Önce panasonic, sharp ve şimdide sony Türkiye pazarından çekildi.
Saol, konuya katılım olursa önerileri dinlerim. Albani üstad da okuyup takip ediyorsa ,özledik kendisini. Onunda yeni TV panel önerisini merak ediyorum
42 PV 70F ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama hala kullanıyorum. Plazmaların dedesi. İlk çıkan plazmalardan.(Forumun ilk sayfalarında yazılarım var inanmayanlar için.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 15 Temmuz 2023; 22:58:1 >
Merhaba TX-P42GW30 model televiyonum (siyah kasa-2011 model), açıp kapama tuşu basıldığında yeşil ışık 6 veya 7 kere hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ve güç kartındaki iki röleden ses ile yeşil ışık durup bekliyor ve açılmıyor. İzlerken bir anda tık dedi yeşil ışıkta kaldı. Normalde kırmızı ışık standby konumunda beklemesi ve uzaktan kumanda ile açılması lazım. Sorun nerede ki. Yeni tv de alsam ne alıcam. Dediğiniz gibi Panasonıc yok , Sony yok ne yapıcam. Tamir olmassa sorun. Destek olursanız sevinirim.
Eski modellerde TV'yi açmak için aç-kapa tuşuna 2-3 saniye basılı tutmak gerekiyor. Bu şekilde açılmıyorsa TV.nin fişini çekip 5-15 dak. bekleyip tekrar deneyin. Düzelmezse geçmiş olsun.
Hepsini yaptım dostum. olmadı. Tv tamirciye göstericem bakalım. Bilgi için teşekkürler. Şu zamanda böyle olması kötü. Panasonıc hastası olan kullanan alışanda başka tv nasıl alırız. Ne alırız. Onlar hep soru işareti.
arkadaslar merhaba panasonic 46g30 ve 65 st50 plazma tv var sunu merak ediyorum kumandanin acma tusuna basili tutmak gerekiyor tv yi acmak icin bunu basili tutmadan bir basma seklince acilacak sekilde ayarlayabiliyormuyuz ?
49FX740 modelini kullanıyorum. Birkaç gündür şöyle bir durum var. Tvyi kapatıp standby moduna getirdiğimde artık kırmızı ışık yerine turuncu ışık yanıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Zorbis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @strongyucel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Zorbis
Uzun yıllar başlıktan uzak kaldım.
Yeniden görüşmek güzel.
Albani üstad umarım yaşıyordur😉.
10 yılı aşkın kullandığım 55VT30 televizyonum son 3 yılda 4.tamirini olacak.
Alışkanlık olsada baz geçemiyorumda.
Dolaşıyorum görüntü vs tatmin etmiyor.
Kişisel olarka Android,web , YouTube,gibi bağlantıları tercih eden birisi değilim.
Ben sadece güzel film izleyen ve televizyonu bu şekilde kullanan biriyim.
Sarı sayfalara bakıyorum saçma sapan fiyatlar görüyorum.
Elinde 65 inç VT60 yada ZT serisi olan varmı? Olupta satmak isteyen arkadaşlar varmı.
Öncelikle tercihim gene plazma TV.
30/50 serisi olanlar yazmasına gerek yok.
Şayet bulamazsak bunların yerine ne tavsiye edilir ona bakacağız.
Herkese iyi formlar dilerim🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Ha bu arada albani hoca hayatta👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @kadir3458
Albani üstad da okuyup takip ediyorsa ,özledik kendisini. Onunda yeni TV panel önerisini merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu vesile ile tüm forum dostlarıma selamlar...
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @kursad_75
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvancetin -- 13 Haziran 2023; 17:45:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Plazmaların dedesi.
İlk çıkan plazmalardan.(Forumun ilk sayfalarında yazılarım var inanmayanlar için.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 15 Temmuz 2023; 22:58:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @ridvancetin
Yeni tv de alsam ne alıcam. Dediğiniz gibi Panasonıc yok , Sony yok ne yapıcam. Tamir olmassa sorun. Destek olursanız sevinirim.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @yunus_27
Bu mesajda bahsedilenler: @brusher
Bu mesajda bahsedilenler: @kursad_75
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle