Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
246
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ÖĞRETMENLİK VE TIP
K
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim hayalim doktor olmak ilerde öğretmen olduktan sonra tıp okuyabilir miyim? Hem öğretmenlik yapıp hem tıp okuyabilir miyim? (Okul müdürü kolaylık sağlar mı ) yoksa öğretmenlik mesleğini bırakmam mi lazım tıp okumam için ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 yıl
Binbaşı

dostum birine başladığında yaşının geçtiğini gördüğün için ikinciyi yapmayacaksın iyi düşün tıp içinde kalır mı ?

Bana kalırsa ne okuduğunun da önemi yok da; fizik öğretmenim doktordan çok kazanıyordur. neyse genel olarak tıp da tavsiye etmem



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.