Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
356
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Team T-Force Vulcan 3600MHz CL18 RAM ile nasıl overclock yapılır?
M
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Şu anda değerler 16 19 19 22 ve tRC ise 42 değerinde fakat NS değeri 72'yi geçmiyor. Voltaj olarak da 1.40 verdim, bunun üstünü vermeye korkuyorum açıkçası. Kutusunda 1.40'a kadar yazıyor. CL olarak 16'ya düşürdüm ama 72 NS değeri, normalde 77 civarındaydı ben onu 72'ye düşürdüm ama Ryzen 5 5600 için 70'in de altı lazım. Nasıl daha fazla düşüreceğim ben bunu? Şu anki frekans olarak 3600 girdim.

Gigabyte B450M K anakart.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
2 yıl
Yüzbaşı

Hız 4000 MHz cl22 yapın. Şuan hatırlamıyorum ama cl22 22 22 36 gibi bir değerde 1,42v ile uzun süre kullandim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Ram Samsung c die değilse 1.475 voltaja kadar diğerlerinin hepsi gidiyor 60c civarında infiniti ayarını 1:1 yapıp ram sıkıştırmaya çalış 3600 MHz de



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Yüzbaşı

Selam, bende bu marka model ramin 3200 olan modülü var 2x8 olarak. Asus tuf gaming b550-plus anakartta docp profilini açıp 3000 de kullanabiliyorum yukarısında post hatası geliyor. Dram voltajı 1.45 e kadar çektim yine aynı. Ram i alalı 6 ay oldu değişim veya konu başlığında ki modüle geçeceğim veya satıp 16x2 3600 mhz cl18 alacağım. Bu ramden kullanıp iyi performans alan var mı?


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.