Dün yeni bir güç kaynağı aldım 400W bilgisayarıma yanlış taktım 20+4 pin şeklindeymiş 20 pini anakart güç girişine bunun 4 ünü işlemci güç girişine taktım işlemci girişine taktığım anakartın piniymiş sonradan anladım birleşip çıkabiliyormuş bunlar sonrasında power tuşuna bastım hafif pervane sallandı açılmadı sonra her şeyi tam anladım ve yerli yerince taktım ancak tuşa bastığımda sadece anakart üzerinde kırmızı ışık saliselik yanıp sönüyor başka hiç bir tepki yok ne yapmalıyım güç kaynağı ekran kartı hdd ramler de sorun yok sorun ya anakartta ya da işlemcide sizce bunlardan olabilirmi yoksa neden kaynaklanabilir (YANLIŞ TAKTIĞIM PİNLERİN RESİMLERİNİ YÜKLEDİM)
Güç kaynağını başka sistemde denediniz mi? Düzgün çalıştığından emin misiniz? Belki arızalı güç kaynağı denk geldi size. Platoon, wozlo, hadron gibi merdiven altı ürünlerden uzak durun.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr dgv -- 20 Mart 2023; 12:4:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >