Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
179
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ders sırası
E
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle forumda ilk konum hatam varsa affola. Öncelikle rica edersem linkteki konuyu çok kısa incelemenizi ve sorunu anlamanızı istiyorum çünkü benim de sorun bu konudaki sorun üzerinden gelecek. benim sorunum da buna benzer egzersiz fizyolojisi temelleri dersini egzersiz fizyolojisi dersinden önce verdim şu anlık problem yok ama buradaki gibi yüksek lisansta sorun yaşar mıyım ?
Ek:https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://forum.donanimhaber.com/universite-diplomam-iptal-olur-mu--115956034-5&ved=2ahUKEwiyvJG7sZz9AhViXfEDHSo8Bb8QFnoECAoQAQ&usg=AOvVaw1DEkui3CLE5vhtfUy8KgcC

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.