Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
152
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Video programı yardım
2
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar youtube da 4 saatlik eğitim videoları bulunmakta tek video olarak.Bunları parçalı olarak nasıl indirebilirim böyle bir program mevcutmu acaba?



M
geçen yıl
Teğmen

hocam bence en basit yöntemi youtube videoları indiren siteler var ya onların bazılarında belirli süre aralığını alıp indirebiliyorsunuz.
örnek vermek gerekirse linki siteye yapıştırıyorsunuz başlangıç ve bitiş süresini yazıyorsunuz o kadar.bu şekilde belirli süreler belirleyip partlara bölebilirsiniz.



2
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler onları biliyorumda böyle program olsa daha iyi olur hangi dk da ne var belli kısım kısım yapmışlar ama tek video.muhakkak bu şekilde bölen program vardır birileri kullanıyordur diye şansımı denedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen yıl
Teğmen

tek seferlik bir işlem için kullanacaksanız program kurmaya gerek yok bence hazır bu sistem varken ve işinize yarıyorsa kullanmak daha pratik diye düşünüyorum.tabi karar sizin yinede.




Bu mesajda bahsedilenler: @2krall
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.