Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
88
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tezli Yüksek Lisans Tecil Hakkında
L
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,

Şuanda nevşehir üniversitesinde 3.dönemde olduğum bahar döneminde 4. Döneme gireceğim bir tezli yüksek lisans kaydım var. Ne olur ne olmaz diye kastamonu üniversitesinden başka bir bölüme başvurdum ve kayıt hakkı kazandım. Ancak nevşehirden kaydımı sildirmem ve kastamonu kesin kayıt tarihleri arasında çok az zaman var yani kastamonuya geçeceğim derken ikisinden de hakkımı kaybedebilirim. Sonuç olarak iki sorum var

1-Önce kastamonu üniversitesine kayıt yaptırsam daha sonra Nevşehirden kaydımı sildirsem olur mu? Kastamonu üniversitesinde başka yüksek lisansa kayıt varsa kovuşturma olacağına dair ibare var.
2-Kastamonu üniversitesine kayıt yaptırmayıp Nevşehirden devam edersem nevşehirdeki kaydımı yaz aylarında ne zaman silerler? Silindikten sonra ne kadar süre sonra bakaya kalırım.Hemen başka üniye kayıt yaptırmayı düşünüyorum.

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.