Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Genshin Impact mobilde 4 milyar dolar gelire ulaştı
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Genshin Impact mobilde 4 milyar dolar gelire ulaştı
Mobilde en hızlı 1 milyar dolara ulaşan ve Microsoft’un en büyük pişmanlığı olan Genshin Impact oyunu paraya doymuyor. Mobile çıktığı sadece iki yılda gelirlerini dörde katlamayı başardı.



Genshin Impact coştu



Kaliteli grafikleri ve açık dünyası ile oyun dünyasında beklenmedik bir başarı elde eden Genshin Impact yapımı paraya para demiyor. 70 milyona yakın aylık aktif oyuncusu olan yapım iki yılda en çok kazandıran oyunlar arasına girmeyi başardı.



Ayrıca Bkz.Genshin Impact durmuyor, Microsoft pişman



İlk yılında mobil tarafta 1 milyar dolar gelir elde eden Genshin Impact ikinci yılı geride kaldığında ise 4 milyar doları aşmış durumda. PlayStation tarafında da 2 milyar doları geçen oyun toplamda ise 7 milyar dolara yaklaştı.



Çin ve Japonya oyuncu kitlesinin yoğun olduğu iki pazar. Sadece Çin’de 1.4 milyar dolar gelir elde edilirken Japonya’da ise 960 milyon dolara ulaşıldı. ABD’de 680 milyon dolar gelir oluşurken Güney Kore’de ise 250 milyon dolar oldu.



Gelir konusunda Fortnite ile yarışan Genshin Impact’in geliştiricisi MiHoYo 2021 yılında 2.87 milyar dolar gelir elde etti ve 4000’den fazla çalışanı bulunuyor. Muhtemelen bu yıl da en çok konuşacağımız oyunlardan birisi Genshin Impact olacak.




Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/89911/genshin-impact-has-made-4-billion-on-mobile-in-just-2-years/index.html

 Haberi Portalda Gör

D
3 yıl
Yarbay

Çok ağır oyun a16 snapdragon 8 gen 2 bile akıcı oynatamıyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

Oyunun eksisi optimizasyon yapilmamasi, oyun multiplatform(android ios ps pc) oldugu icin pc ve playstation disindaki cihazlarda verimli degil, ios ustunde androide gore bir tik daha iyi ama kesinlikle full ayarlarda telefon ile oynamak keyifli olmuyor. (s22 ultra ve pixel 6 da denedim) pc de 3060ti ile 2k@144hz full ayarlarda rahatca oynaniyor. bu ara en buyuk eglencem bu oyun oldu :D





Bu mesajda bahsedilenler: @DaggeredByRuhtan
P
3 yıl
Yüzbaşı

Oyun sektörü nereye gitti...




B
3 yıl
Binbaşı

oyun bana göre değil. ancak mobil oyun sektörü için önemli bir haber gerçekten.




X
3 yıl
Yüzbaşı

Oyun grafik olarak ve detay olarak iyi ama bana göre değil nedense bir kaç karakterle oynamk sarmıyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.