Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
726
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Kontrol Merkezi Tepki Vermiyor (Tulpar T7 V20.5)
B
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar ,

Bundan 2 ay önce Monster Tulpar T7 V20.5 sürümü laptop aldım. Laptopu aldığımda kendim windows 11 kurdum ve orjinal key ilekurulum yaptım. Daha sonra laptopla beraber gelen flash disk içerisindeki sürücüleri kurdum fakat Monster Kontrol Merkezi açılmasına rağmen içerisinde herhangi işlem yapılmamaktaydı. Sürücüyü kaldırıp yeniden internet sitesinden yükledim fakat aynı şekilde tepki ermeden uygulama anasayfasında kalıyor.

Servise gönderdim fakat kendi kurdukları sistemde sıkntı olmadığını söylediler. Bende windowsun kendi sitesinden tekrar flash diske yazdırarak tekrar format attım. Tekrar sürücüleri kurdum fakat hiç bir değişiklik olmadı. Sadece uygulama anasayfasında kalıyor ve üstte yükleniyor gibi noktalar gidip geliyor. Fotoğraf da ekliyorum

Çözüm önerisi olan var mı acaba

Not: Her türlü sürücü güncellemesi ve format çözümleri deneniştir.




< Resime gitmek için tıklayın >



B
geçen yıl
Yüzbaşı

Bende de bu sorun vardı sonra ne olduysa düzeldi fakat bu sefer de bitdefender bu control center ı malware olarak algılıyor ben de dayanamayıp kaldırdım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 ay
Er

selamlar,

çözüm bulabildiniz mi bununla alakalı? Aynı sorunu bende yaşıyorum.
@beerat69 @Berk




Bu mesajda bahsedilenler: @beerat69 , @Berk
A
11 ay
Yarbay

Sertifika sorunu vardır, muhtemelen sertifika zamanı geçmiştir. Bilgisayarın tarihini biraz geri alıp öyle yüklemeyi deneyin. Olmaz ise bir üst kasanın veya 2 üst kasanın sürümü deneyin.

T7 V25.1T7 V24.1T7 V22.2T7 V21.9T7 V21.8T7 V21.7T7 V21.4T7 V21.3T7 V21.2T7 V21.1T7 V23.1T7 V22.1T7 V21.6T7 V21.5 bu sürümlerden birini deneyin.

https://www.monsternotebook.com.tr/suruculer/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 6 Haziran 2023; 13:34:36 >

Ö
geçen ay
Yarbay

Aynı sorunu 3 gündür ben de yaşıyorum.
Ne yaptımsa çözemedim.
çözebilen var mı?
Youtube'daki tüm çözüm videolarını izledim, denedim ama nafile.



G
geçen ay
Binbaşı

ekran kartı bile satmaya başlayan bir firmanın kendi forumu bile olmaması üzücü oradan cevap verip çözüm üretebilirlerdi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.