Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
8888
Cevap
461264
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (91. sayfa)
V
3 yıl
Yarbay

Samsung ölü piksel konusunda burnundan kıl aldırmıyor, Şikayetvardan da sonuç çıkmadı.
Tekrar incelemeye aldılar, şikayet ekibindeki bayan ürün mühendislerine vs. danıştım dedi normal kabul ediyorlarmış 2 ölü pikseli.
Yani Samsung bir TV aldınız, şansınıza 7 ölü pikselden az ölü piksel çıktı uğraşır durursunuz. Kesinlikle değişim sağlamamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Tüketici hakem heyetine başvurmak için 1 ocağı bekleyeceğim, bu sene üst sınır 30.000tl'den 66.000tl'ye çıkarılıyormuş.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

Aynı sıkıntı LG dede var. LG daha da kötü

LG de hem 7-9 pixel hemde bir yerde kümeleşme aranıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Vain
S
3 yıl
Binbaşı

Kanun açık mecbur değiştirecekler hakem heyeti kararı sonrası.O zamana kadar canını çıkarın tv nin bakalım ne kadar dayanıklı :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Vain
İ
3 yıl
Teğmen

Arkadaş şu de da düzgün yazın ya :) lg dede nedir ya? 4 tane de da kullanmışsın hocam, 3ü yanlış 😁

Sonra gelip yok panel şöyleymiş yok böyleymiş iddialı bir şekilde konuşuyorsun, inandırıcılığı kalmıyor ben söyliyim...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @StreamRolleR
İ
3 yıl
Teğmen

Ben yaptım hocam, çıkmadı bana samsung promotions uygulamasında. Yapabilen var mı?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @YOURMOVE
V
3 yıl
Yarbay

Farkındayım, LG ve Philips üzerine de epey şikayet okudum benzer, tüketici haklarına başvurmadıkça ölü piksel kusur değil diyip müşteriye iteliyorlar Türkiyede, benim anladığım bu.
Bu arada kümeleşme olayını Samsung servisi de söylemişti de kümeleşme mecburi mi emin değilim. Kutudan çıkan sıfır cihaz bile olsa 7 ölü piksel altını kusur saymıyorlar orası bir gerçek.
Kullanım sırasında sonradan oluşsa bu kadar koymazdı, zaten farkedilmiyor diyip geçerdim. Bu direkt üretim hatası, kusurlu ürüne giriyor.
Bugüne kadar monitör, telefon, tablet vs. hiçbir cihazımda ölü piksel çıkmamıştı ama bu sefer ölü piksel lotosu beni vurdu malesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @StreamRolleR
S
3 yıl
Yarbay

Aynen





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 16 Aralık 2022; 13:17:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ibiza123
K
3 yıl
Yüzbaşı

Tüketici hakem heyeti limiti yükselmiş, tüketici hakem heyetine başvuracağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @E_81
D
3 yıl
Yüzbaşı

Bana da çıkmadı




Bu mesajda bahsedilenler: @ibiza123
E
3 yıl
Binbaşı

O zaman işiniz daha kolay. E-devlet üzerinden başvurabilir git gel ile uğraşmazsınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @kamaka
S
3 yıl
Binbaşı

Söylediklerinizin çok büyük bir kısmı doğru evet ama bunun tv kullanan kitlenin bilgisizliği ve haketmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum bugün ne alırsanız alın DOA yı kabul edecek şirket sayısı ya birdir ya iki.Yani yine ilk söylediğiniz ülkemizdeki kural , kanun vs işlememesi ile alakalı ben bunu defalarca dile getirdim tüketici hakem heyetini takan firma yok çünkü caydırıcı bir tarafı yok sadece başta yapmak istemediklerini sonradan yapıyorlar birde çok ufak bir rakam bilirkişi ücreti ödüyorlar cezası olsa böyle olmazdı boş yere kanunda belirtilmiş hususları hiçe sayarak sistemi meşgul etmekten ceza almalarını sağlayacak bir husus olsa böyle davranamazlardı.

Örneğin 1 ölü piksel kanunen değişim hakkı doğururken firmalar bunu kendilerine göre değiştirip dayatma yapıyorlar işte burada karar verildiğinde birde ceza verilse hiçbir firma cesaret edemez tekrar yapmaya.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 16 Aralık 2022; 14:47:26 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @StreamRolleR
C
3 yıl
Çavuş

Bana da yüklendi. Toplam 3 adet PeP kart vermislerdi. 1000+1000+750 yüklendi.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ercu7172
T
3 yıl
Teğmen

Hocam bu tv yi insanlar specıular highligts (objelerden ışığın yansıması) ta 1500 nit verdiği için aldılar. Yani bu şu anlama geliyor, ben 1500 nit tv için para ödedim karşılığını almalıyım. Ama Samsung’un ticari anlayışına göre böyle değil. Sen istesende istemesende ben senin para ödeyip evine götürdüğün mala müdahale ederim, parlaklığı ile oynarım diyor. Benim yazılım şu anda 1420.9, söylemek istediğim bu kadar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @StreamRolleR