Bundan 2 gün önce televizyonumun anten bağlantısıyla uğraşırken ekrana "tuner çıkışı aşırı yüklendi" şeklinde bir yazı geldi. Sonra kumandadan televizyonu kapatmaya çalışırken üst üste defalarca bastıktan sonra televizyon birden kapandı, kapanmadan öncede ince bir beyaz ışık belirdi televizyonda. Televizyonda ne stand by ışığı yanıyor nede açılıyor, ledleri mi yandı bilgisi olan var mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >