Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
343
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OnePlus 7T'ye OTG ile USB bağlayınca USB'de klasörler oluşuyor
T
4 yıl (36 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Sık sık telefona OTG ile USB bağlayarak hızlıca dosya aktarımı yapıyorum. Ama son zamanlarda USB'yi telefona takınca USB'de bir anda normalde olmayan Android, Pictures, Notifications gibi klasörler beliriyor.
USB'yi biçimlendirip tamamen boşaltarak tekrar taktım. Yine o klasörler oluştu. Normalde bu klasörler telefonda var ama nedense bunları USB'ye yüklüyor. Bu neden oluyor yardımcı olabilir misiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.