Warframe geliştiricisi Digital Extremes, şu anda erken geliştirme aşamasında olan ve oynaması ücretsiz bir şekilde sunulacak olan devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Soulframe'i duyurdu.
Soulframe yaratıcı yönetmeni Geoff Crookes bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Soulframe'in dünya kurma ve diğer unsurlarıyla, gerçekten çocukluk favorilerimize geri dönüyoruz. Büyürken bile gönlümüzde yatan ayrıntılı fantezi dünyalarından ilham alıyoruz. Ekibimiz, bu proje ile gerçekten ilgileniyor ve birçok yeni fikirleri harmanlıyor. Oynarken bu temaların çoğunu kendiniz keşfedeceksiniz."
Digital Extremes Soulframe'i, Digital Extremes'in tutkusu ile şekillenen etkileşimli bir dünya olarak tanımlıyor. Kullanıcılar, Soulframe resmi web sitesini ziyaret ederek etkileşimli bir bulmacayı çözebilir, güncellemeler ve oyun içi adlarını şimdiden almak için e-postalarını kaydedebilir.
Konuyu biraz hortlatmış olucam ama closed alpha testine başladım oyunun. Bayağı bir potansiyel var bu oyunda ama içerik şuan kısıtlı görünüyor doğal olarak. Warframe de ilk halinden nerelere evrildi oyun, bunda da muhtemelen benzer durum olacak. Oynayacak arkadaşlar şimdiden kayıt olup nickinizi alın bence ayrıca teste katılma şansınız da oluyor. RTX 4080 li laptopta oynuyorum performans konusunda bir problem yok. 2K en yüksek ayarlarda 90 ın altına düşmüyor fps. Yeni başladım ama bir kaç tane fotoğraf atayım. Türkçe dil seçeneği kesinlikle olacaktır bu arada şuan bile bazı menü ve UI terimleri çevrilmiş Türkçeye ama çok kısıtlı. Biraz daha ilerleyim gameplay videosu da atabilirim. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Soulslike ile action rpg karması birşey gibi hocam saldırı yaptığınız zaman herhangi bir stamina barı yok, kratos gibi elinizdeki silahı fırlatıp geri çekebiliyorsunuz filan, ama bloklarken bar var mesela, ve souls oyunlarındaki gibi leveli düşük düşmanlar bile iyi vuruyor. Büyü yetenekleri vs daha sık kullanılıyor standart souls oyunlarına göre. Puzzle lar var, ilk boss savaşını geçtim iki fazlıydı bir sefer öldüm ama öyle çok zor değildi. Sanat tasarımı harika olmuş yalnız oyunun. Muhtemelen tutar bu oyun çıktığı zaman beğendim ben.
Birkaç dakikalık oynanış videosu çekip paylaştım. Oyunla ilgilenen arkadaşlar bakabilir. 1 gün içinde neredeyse içeriği bitirdim diyebilirim yani görev olarak hep aynı şeyleri yapıp crafting için birşeyler topluyorsunuz. 2 3 tane farklı düşman çeşiti var onlarda birbirine benziyor sadece kullandıkları silahlar farklı gibi. Haritası genişledikçe düşman çeşitliliği arttıkça güzel hale gelir. Şuan bayağı bir erken aşamada, seneye toparlanır bu oyun ve founders pack vs erken erişime açarlar, çıktığı zamanda sevilir ve oynanır diye düşünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=LBu9qIxbq9k