Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
136
Cevap
41401
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: English central inceleme (7. sayfa)
K
10 ay
Yüzbaşı

Üründe haftada 2 ders olmak üzere 8 ay kalmıştır. Hesapta ekstra ders olarak 18 ders vardır. Hesap şuan donmuştur. Bu 18 dersi istediğiniz zaman planlayabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka19g -- 3 Temmuz 2023; 23:36:1 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
10 ay
Onbaşı

1 yıldır sisteme üyeyim, aklınıza takılan soru varsa WhatsApp dan veya Telegramdan sorabilirsiniz.

Referans linkimle üye olurken hem %60 indirim sağlayabilirsiniz hem de yıllık üyelik alanlara 150 TL de ben ibanına gönderebilirim


indirim link

Telegram

Whatsapp



D
8 ay
Er

Merhaba, English Central tavsiye ediyorum,cünkü fiyat performans olarak English Central çok mantıklı, içerisinde 10 binden fazla video var, üstelik öğretmenleri de çok sıcakkanlı ben beğeniyorum. Sistem vs her şey çok mantıklı. Bende Open English ile arasında gidip gelmiştim fakat fiyat olarak English Central önde bence.Camblyde deniyorum, English Central de kur kur ilerlemesi çok mantıklı.7-24 hoca da oluyor. Eger üye olmak istersen asagidaki linkten üye olursan ve yıllık abonelik alırsan bana da kazancın oluyor.

Platform ile ilgili tüm sorularınıza cevaplandirabilirim. Hoca tavsiyesinde bulunabilirim.
mail: mertcanyukselmy@gmail.com

https://www.englishcentral.com/invite/TO6a+3d9mp2l



A
7 ay
Er

Merhaba,
Yaklaşık 3 yıldır sürekli kullanıp yenilediğim üyeliğim için forumdaki arkadaşların davetlerini kullandım. Sanırım her davet 1 kişiye mahsus olmuş artık ben de yeniden üyeliğimi yeniledikten sonra indirim ihtiyacı olan arkadaşlar için buraya bırakıyorum.

https://tr.englishcentral.com/invite/w06rrS2iyheq



M
6 ay
Binbaşı

English Central da grup derslerine başlamış. 8'er kişilik gruplar ders süresi 40 dk yani kişi başı 5dk konuşma süresi düşüyor ortalama.



S
6 ay
Teğmen

yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gerçekten başarılı bir speaking activity aplikasyonu. size neyi sunuyorlar her ders 25dk speaking yapıyorsunuz hocalar filipinli ama aksanları gayet temiz.

yaklaşık sitede +500 hoca var, istediğiniz saate istediğiniz hocadan ders alabilirsiniz. dersler birebir geçiyor cambly ve openenglish gibi fiyatlarda fahiş değil. ilk başladığım vakte kıyasla bir hayli yol kat ettim. ilk zamanlar isimimi nereli olduğumu ancak söylerken şuanda bir konu hakkında görüşlerimi ve fikirlerimi rahatlıkla açıklıyabiliyorum. eğer sizde almayı düşünyorsanız 1 ders ücretsiz hak tanımlanıyor kullanabilirsiniz. oldu da üyelik aldınız ama yeterli vaktiniz yok sitede üyeliğinizi başka bir kullanıcıya devretme gibi bir imkan sunuyor.

speaking aktiviteleri için gayet başarılı ve fiyat olarak uygun. ayrıca, kendinizi ıelts, toefl veya şirket mülakatlarına hazırlamak istiyorsanız öneririm. şunuda ekliyim;

normalde alacağınız üyeliklerde 3 ay için %20 1 yıl için % 50 indirim sunarken, benim davet linkim ile katılırsanız; 3 ay için %30, 1yıl için %60 inidirim elde edersiniz.



bu arada eğer olduda benim kodum üzerinden üyelik alan kişiler pm atabilirler, site hakkında ve ingilizce öğrenme konusunda kendilerine elimden geldiğince mentörlük yapabilirim.

edit: 21.10.23 tarihinden itibaren grup dersleri gelmiş. 8 kişilik kontejan bulup, dersin hocası seviyeye göre video ders seçip onun üzerinden speaking yapılıyor. bence güzel çünkü ders süresi 40 dk ve farklı insanların aksanlarınıda dinleyip kulağınızı geliştiriyorsunuz. gayet yaratıcı bir fikir olmuş
https://www.englishcentral.com/invite/ztppz84y1s3m



R
6 ay
Er

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kaydolurken forumdaki arkadaşın davetini kullandım. Ben beğendim . Konuşma sırasındaki heyecanımı yenmeye başladım ve fiyatı uygun. İndirim ihtiyacı olan arkadaşlar için link bırakıyorum.

https://tr.englishcentral.com/invite/Bm50XmEEEmBG



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 ay
Er

Arkadaşlar merhaba , indirim kodu için sıfırdan üyelik mi gerekiyor ? 12 ay üyelik düşünüyorum



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 ay
Yarbay

yeni üyelik gerekli.
ama biyerde duymuştum, üyeliği yenilemek için
teklif sunuyorlarmış. bi mesaj atın isterseniz.
ayrıca
ref link lazımsa ;)

https://tr.englishcentral.com/invite/L6DJku5474XY



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @biala
M
6 ay
Binbaşı

Üyeliğim bitiyor bu ay benimde otomatik ödemeyi kapattım bekleyeceğim bakalım güzel bir teklif sunacaklar mı?



K
4 ay
Er

Merhaba arkadaşlar
1 hafta önce Forumda link atan rastgele bir arkadaşın linkinden indirimli English central dan üyelik satın aldım. Ben de bu forumda tüm yorumlara baktım. Reklam mi dönüyor acaba da demedim değil :) ama genel anlamda başka yerlerde de olumsuz durumlar ile çok karşılaşmayinca denemekte karar kıldım.Karar verme sürecim uzun oldu, open English mi bu mu diye çok arada kalıp English central da karar kıldım. Ara ara bilgi edinmek isteyenlere tecrübelerimi paylaşacağım. Şimdilik her şey istediğim gibi gidiyor. Hafta da 3 özel ders şeklinde ilerliyorum. Hocaları rastgele şuan deneyerek ilerliyorum. 3 hocadan aldım gayet guzel geçti her biri ile. Cesaretlendirip, güzel bir şekilde yönlendiriyorlar. Gün geçtikçe detaylı şekilde aktarmalarima devam edeceğim.
Bende başka arkadaşın linkini kullanarak indirimli aldım. Sizlerle bende paylaşmak istiyorum belki biraz daha sürem uzar. Teşekkür ederim, sorularınız olursa cevaplamaya çalışacağım.

https://tr.englishcentral.com/invite/egFvVsLJL3uQ



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 ay
Yarbay

Selamlar ben de kısa deneme derslerinden hocaları başarılı buldum ve rakiplerine göre uygun olması nedeniyle bu gün satın aldım. Son mesaj olan sizin referans linkinizi kullandım.
Ben de üye olmak isteyenler için indirimli referans linkimi bırakıyorum. Yeni dersler aldıkça güncelleme girerim.

https://tr.englishcentral.com/invite/PEyuf4qOgXZh



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kitap habercisi
O
4 ay
Çavuş

Güncel fiyatları nedir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LizOzOM
L
3 ay
Yarbay

Fiyatlar toplam almak istediğiniz ders sayısına göre değişiyor. 25 dakika bir ders olarak kabul ediliyor, 1 yıl haftalık 14 ders alırsanız ders başı 30-40 TL gibi bir ücrete denk gelirken, 1 ay haftalık 2 ders alırsanız ders ücreti 150 TL gibi bir ücrete denk geliyor




Bu mesajda bahsedilenler: @orhanoksuzz
B
3 ay
Onbaşı

2 yıldır sisteme üyeyim, aklınıza takılan sorular için WhatsApp dan veya Telegramdan ualaşabilirsiniz.

Referans linkimle üye olurken hem %60 indirim sağlayabilirsiniz hem de yıllık üyelik alanlara 200 TL de ben ibanına gönderebilirim.


indirim link


Telegram


Whatsapp





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfearrr -- 18 Ocak 2024; 22:18:52 >

C
2 ay
Er

Yaklaşık iki aydır English Central ile heyecan verici bir dil öğrenme yolculuğuna çıktım ve deneyimim gerçekten dönüştürücü oldu. İngilizce yeterliliğimi geliştirmek isteyen bir dil tutkunu olarak, English Central'i etkileşimli videoları, kişiselleştirilmiş geri bildirimleri ve ilgi çekici egzersizleriyle kapsamlı bir öğrenme yaklaşımı sunması nedeniyle tercih ettim.
English Central'in öne çıkan özelliklerinden biri, günlük konuşmalardan TED Konuşmaları ve haber bültenlerine kadar geniş bir yelpazede çeşitli konuları kapsayan otantik videoların geniş kütüphanesidir. Bu videolar beni sadece İngilizce diline daldırmakla kalmaz, aynı zamanda farklı aksanlar, ifadeler ve kültürel inceliklerle tanışmamı sağlayarak öğrenme deneyimimi zenginleştirir.
English Central'ı gerçekten farklı kılan şey, telaffuz ve akıcılık üzerine anında geri bildirim sağlayan yenilikçi konuşma tanıma teknolojisidir. Tekrarlı pratik ve hedefe yönelik egzersizlerle, konuşma becerilerimde önemli iyileştirmeler gördüm ve gerçek hayatta etkili bir şekilde iletişim kurma konusunda güven kazandım.
Dahası, English Central'ın adaptif öğrenme platformu dersleri benim bireysel ihtiyaçlarım ve öğrenme temposuna göre uyarlayarak, motivasyonumu ve ilgimi daima canlı tutar. İlerleme takip özelliği, gelişimimi zaman içinde izlememi sağlar, kilometre taşlarını kutlar ve daha fazla gelişim için alanları belirler.
Teknik özelliklerinin ötesinde, English Central canlı çevrimiçi forumları ve tartışma grupları aracılığıyla topluluk hissi oluşturur; farklı arka planlardan gelen öğrenciler, görüşlerini, ipuçlarını ve cesaretlendirmelerini paylaşmak için bir araya gelir. Bu işbirlikçi ortam, öğrenmemi artırmakla kalmaz, aynı zamanda akranlarımın yanında mükemmeliyet için çaba göstermeme ilham verir.
Sonuç olarak, English Central ile yaşadığım deneyim son derece ödüllendirici oldu ve İngilizceyi rahatlıkla kullanma becerileri ve özgüvenle donandım. Siz yeni başlayan biri veya ileri seviye bir öğrenci olun, English Central'i etkili ve ilgi çekici bir şekilde İngilizce öğrenmek için değerli bir kaynak olarak tavsiye ederim. Aşağıdaki linkden indirim kazanmak için acele edin bu fırsatı kaçırmayın.
https://tr.englishcentral.com/invite/E+7OxbnLXore



Y
4 hafta
Teğmen

Englishcentral'in özellikle kelime ve cümle çalışmaları kısmını beğendim. Derste kurduğum cümleleri düzelterek sisteme kaydediyorlar. Yanlış telaffuz ettiğim ya da yeni öğrendiğim kelimeleri de aynı şekilde sisteme kaydediyorlar. Sonradan bu cümle ve kelimeleri çalışabiliyorum. Bu şekilde daha kalıcı oluyor benim için. Derste siteden seçtiğim bir video üzerine ya da benim belirleyeceğim bir konu üzerine sohbet edebiliyorum.

Haftada 2, 3, 5, 7, 14 derslik üyelik seçenekleri var. Fiyat olarak Cambly'e göre çok daha uygun. Aşağıdaki davet linkini kullanarak indirimli üye olabilirsiniz.

https://tr.englishcentral.com/invite/pdFD1GMRVLqK

Öğretmenler Filipinli ama bu benim için sorun olmadı. Konuşmalarını anlayabiliyorum. Türk öğretmenler de var. Cambly'deki öğretmenler native speaker bildiğim kadarıyla. Kişisel fikrim başlangıç ve orta düzeyde İngilizce konuşanlar için iki platform arasında büyük fark olmayacağıdır. İleri düzey speaking için cambly daha iyi olabilir.

Ders esnasında dil bilgisi kurallarını düşünmeden konuşmaya çalışıyorum. Çünkü dil bilgisi kurallarını düşünerek konuşmaya çalıştığımda çok takılıyorum. Bence amaç iletişim olduğundan karşı taraf anladıktan sonra sorun yok. Bariz hata yaptığımda öğretmenler düzeltiyor zaten. Bir sonraki derste aynı hatayı yapmamaya dikkat ediyorum. Bu şekilde aşama aşama İngilizce konuşma yeteneğimin ilerleyeceğini düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz123 -- 28 Mart 2024; 10:18:48 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.