Merhabalar. Askerliğim er olarak buraya çıktı. Hocam halihazırda gözlerimde 4 numara astigmat var gözlük kullanıyorum. Refüze edilmeyi de hiç istemiyorum. Siz ne tavsiye verirsiniz?
Normal diyelim hocam. Trabzonda oturuyorum, soğuk gördüğümü düşünüyorum ama gördüklerimden sonra daha iyisini göreceğimi anladım . Eğitimler aşırı zorlamadığı sürece inşallah bir şekilde bitiririm gibi geliyor.
İki üç gün misafirsin alıştım ettim vesaire. Biz de öyleydik ben cumartesi katılış yapmıştım. Cumartesi pazar siville gezdik bize kamuflaj verme zamanı yetmemişti o yüzden bir parça sivil götür tavsiye ikinciye gerek yok. 15 gün 18 gün full eğitim eğitim yapmamak için 250 kişinin sessiz bir şekilde durup rahat durması gerekiyor ki o da imkansız yani bol bol eğitim olacak.
Dediğim gibi hocam, mesela eğitimden kastın nedir? Çok ağır olmadığı sürece zorlanmayız gibi. Klasik askeri eğitim diyebilir miyiz yoksa birlikten ötürü bir komando ağırlığı vs var mı?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle