Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
165
Tıklama
0
Öne Çıkarma
C# farklı programın kodunu kendi programıma geçirme
V
2 yıl
Er
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim. şimdi benim tasarladıgım odin gibi ama daha özellikli imei tamiri falanda yabilecegim bir program yapmak istiyorum örnegin odin hani telefonlara yazılım yüklüyor ya bende nasıl kendi programımda onu yapabilecegimi bilmiyorum. şimdi ben odinin kodlarıyla yapmak istiyorum kodlara erişimim var hepsi gözüküyor şimdi ben bu kodlarla nasıl kendi programımla yazılım atabilirim.
biraz kötü anlattım ama anladınız umarım. yani farklı bir programın işlevini kendi programıma koymak..



G
2 yıl
Yarbay

iyi de odinin 3 sürümü .net uygulaması değil kod dediğinden bi örnek göster bakayım olsa olsa c++ kodu olur onu da .net uygulamasında çalıştıramazsın c++ uygulaması yazman gerekir



V
2 yıl
Er
Konu Sahibi

yani demek istedigin senin istedigin kod c++ ise c# projene geçiremezsin eger oyleyse odin türünde bir programı c++ ögrenip yazabilirmiyim?



K
2 yıl
Yüzbaşı

V
2 yıl
Er
Konu Sahibi

peki yazan arkadaşlar nasıl yazmışlar?




Bu mesajda bahsedilenler: @K110
G
2 yıl
Yarbay

e kodlara erişimim var demişsin ilk mesajda elinde kod var mı yok mu hangi dilde kod varsa o dili öğren ondan sonra kendin yazarsın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.