Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
102
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Koşu Arkadaşım Olmak İsteyen? (Sanal olarak)
P
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamlar,

Malum ilkbahar da geliyor bende koşma aşkı filizlendi arkadaşlar. Bildiğim koşu grupları var ama katılmak istemiyorum çünkü en az 1500 liralık eşofmanlarıyla ve ayakkabılarıyla bana fazla pro geliyorlar. Ha, yavaş koşuyor olmamın etkisi de var tabii
Şöyle başlangıç seviyesinde koşu yapan veya gelişmiş olsa da alçakgönüllü insanlar var mı benimle koşacak? Beraber koşmaktan bahsetmiyorum bu arada. Ankara'da iseniz o da olur ama bir sürü uygulama var arkadaşların kaç km koştuklarını birbirlerine gösterebilecekleri. Aklıma strava falan geliyor ama her türlü uyar bana. Oradan beraber günlük tutar ve koşarız. Whatsapp'tan haberleşme de olur. Birbirimizi gazlarız. Süper olay bence.
5 km kadar koşuyordum (fazlası veya azı da olur siz çekinmeyin mesaj atmaktan) ve 10 km kadar çıkarmayı istiyorum bir saat için şimdilik. Koşu bandı da uyar. Zaten onlar da hesaplanabiliyor ne güzel. KOŞU ARKADAŞIM OLUR MUSUNUZ?

Başlamak istiyorum ama gazlayıcı arıyorum diyenler de gelsin rica ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.