Hocamlar merhaba, strese bağlı çıkan kapalı komedon ve sivilce lekelerim aylardır geçmiyor. Ergenlikte bu kadar sıkıntı çekmedim ama şu an özellikle şakak bölgem nokta nokta kırmızımsı leke şeklinde. Cildiyeye gittim, benzaderm topikal jel(akşam) ve sivex(sabah) verdi. İkisi de cildimi kuruttu ve sanki hafiften tahriş ediyor gibi. Bu ilaçları kullanıp sivilce lekelerinden kurtulan, olumlu yanıt alan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şu nemlendiriciyi tavsiye ederim. Bir kaç kutu bitir ve sonuçlara bak. Genelde bu tür durumlarda iz/ton farklılıkları vs. bu üründeki gibi salisilik asit içeren ürünler iyi gelebiliyor.
20 liradan fazla verme. hatta şu an amazon'da 20 lira civarında satılıyor.
hocam bunu daha önce kullanmıştım fakat sürdükten sonra biraz cildi yakıyordu ve pek bi etkisini göremedim gibi geldi. tekrardan alayım olmadı denerim :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.