Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
62
Cevap
13288
Tıklama
47
Öne Çıkarma
Cevap: Road96 Türkçe Yama Çalışması Başladı (4. sayfa)
E
2 yıl
Onbaşı

Öncelikle Aleyküm Selam dosyalar bende yarısı var ve dosyaları gönderiyorum konu sahibine yani ben sana dosyaları göndersemde geri kalan dosyalar olmadıkca pek işe yaramaz çünkü yanlış hatırlımıyorsam grup olarak dağıtıldıydı eğer konu sahibinden istersen o sana yardımcı olur diye düşünüyorum çünkü tool onda var ben sadece gelen text dosyalarını çeviriyorum inan bütün dosya ve toolu elimde olsaydı seve seve sana gönderirdim ama eğer kendisiyle görüşebilirsem durumu izah edeyim çünkü elimde şuan 2 adet proje var birtane daha oyunun dil dosyasına eriştim süpriz olan oyun için hala tool beklemekteyim neyse dediğim gibi konu sahibiyle iletişime geçmeni tavsiye ediyorum inşallah Anlayışla karşılamanı Arz ederim SAYGILARIMLA.....




Bu mesajda bahsedilenler: @Kompüter Delisi
K
2 yıl
Teğmen

konuya yazdıktan sonra kendisine de mesaj attım zaten. beklemedeyim. senin ulaşma şansın varsa haber beklemekteyim. en azından tool olsa da yeter.



M
2 yıl
Teğmen

5 aydır %5 te Yama



K
2 yıl
Teğmen

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.