Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
73
Cevap
14169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Marmara Üniversitesi | Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) (6. sayfa)
L
10 ay
Er
Konu Sahibi

Tercih dönemi öncesi uplayayım. Ingilizce programda son sınıfa geçmiş biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 ay
Er

yaklaşık 5 senedir ybsmezunu instagram hesabında, yaklaşık 3 yıldırda aşağıda linkini bırakacağım sitede 11 yıllık ybs mezunu ve 17 yıllık bilişim sektörü tecrübesi olan biri olarak sayfalarca içerik ile bu bölümü okumak isteyenlere, okuyanlara, mezunlara faydalı olmaya çalıştım. bu sitede aklınızda ki soruyu geçtim aklınıza bile gelmeyecek sorulara yanıt bulabilirsiniz.

ama siteye gitmeyecek olan adaylara kısa özet geçeyim. ybs den mezun olarak yapabileceğiniz çokça meslek var. ama revaçta ve çok sorulan hangi sektörde daha fazla iş imkanı var. Tabi ki bilişim sektörü. her ne kadar diplomasız da olsa bu sektörde iş bulunabilse de diploma ayrıcalık katıyor. Çünkü iş ilanlarına başvurma ön şartı alanında lisans mezunu olmak diye yazılıyor.. alaydan gelip kendini geliştirmiş olan 2 yıllık mezunu olan iş bulamaz mı bulur. Zamanında da bulmuştur. Ama güncel duruma baktığınızda lisans mezuniyeti ön şart. Adaylara sesleniyorum araştırmadan uygulama bölümlerini tercih etmeyin. İş bulma imkanı yüksek olsa da. Kendini geliştirmeyen maalesef iş bulamıyor. Ki sektörde çokca rakibiniz olacak. Diğer yazılarımı okumanızı tavsiye ederim.



L
9 ay
Er
Konu Sahibi

Selam, açıkçası sıralama noktasında nasıl olur bilemiyorum. Mevcut durumda pek takip ettiğim bir bilgi değil, ve güncel talep nasıl emin değilim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Plesac
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.