Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 15 misafir, 3 mobil kullanıcı
61439
Cevap
2586814
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1855. sayfa)
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

6 ayda bir filtresini, yılda bir de - çok aşınmışsa - fırçalarını değiştirin.
Yine 6 ayda bir tekerlek yuvalarına ve toz haznesine hava tutarsanız evladiyeliktir.
İyi günlerde kullanınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @neto_
O
4 yıl
Yarbay

Merhabalar, Üstadımında dediği gibi cumartesiden beri sunucular rezalet aynı sorunu yaşayan birçok kullanıcı oldu forumdaki konumuzda ve tg grubumuzda pazar akşamı ve bu sabah kendiliğinde düzeldi arkadaşlarda sizde de aynı sorun yaşanıyor sanırım bugün robotu deneme fırsatım olmadı ama uygulamada bağlantı kuruyor sorun görünmüyor.

Tavsiyem hotspot açıp denemeniz eğer hotspot ile bağlanıyorsa sıkıntı modem/internet tarafında olur.
Eğer öyle ise ve superonline 2.4Ghz 5Ghz ayrımı yaptığını söylüyorsa wifi arama kısmına gelip gerçekten yapmışlarmı kontrol etmenizi öneririm hatta onlara işi bırakmadan http://192.168.1.1 adresinden kendinizde ayırabilirsiniz.
Ayrımı yapıp 2.4Ghz e robotu bağlamayı tekrar denersiniz öncesinde telefonunun bluetoothunu açmalısınız.
Bu da çözüm olmazsa daha önceden karşılaştığım ve çözdüğüm şekliyle deneyebilirsiniz ; modem kullanıcı adını ve şifresini değiştirmek.

Kolaylıklar dilerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ChelseaNy
A
4 yıl
Çavuş

Ali bey merhaba, herzaman ki gibi müthiş bir video olmuş. forumu uzaktan da olsa takip etmeye çalışıyorum. Bu kadar mükemmel bir inceleme videosu izlemedigimizi düşünüyorum. İyiki varsınız, siz olmasanız forumda basit bir gırgır'ı bile mükemmel bir robot diye pazarlayabilecek ustad, prof, doktor kişiler mevcut, ama siz bizleri aydinlatmak için elinizden geleni karşılıksız yapıyorsunuz. Emeğinize sağlık.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Estağfirullah, sadece bildiklerimi gördüklerimi aktarıyorum.
Güzel cümlelerinize müteşekkirim, iyi ki varsınız.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ayfonx
R
4 yıl
Çavuş

Selamlar Herkese
Sevgili dostumuz @oqi Oktay Bey'in inceleme videosu yayınlandı. Şimdi sıra çok kıymetli büyüğümüz @hepsirobot Ali Bey'in videosuna sıra geldi.

Çok kısa zaman sonra @hepsirobot Ali Bey videoyu yayınlayacak . İşte tam bu nokta da size daha evvel bahsetmiş olduğumuz sürpriz hakkında ufak bir ipucu vermek istiyorum. Daha doğrusu foruma özel bir aksiyon almak istiyoruz. Bu sebeple de soruyoruz ?

Sürpriz sizce ne olmalı ?
A- Foruma özel Saatlik Fiyatta şok indirim.
B- Foruma özel çekiliş ile Robot Süpürge Hediyesi

Bunu gelin birlikte belirleyelim.

Başka önerilere de açığız 😄

Katılım ve yorumlarınızı çok önemsiyoruz ...

Sevgiyle kalın 😄



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
4 yıl
Çavuş

Yok Ali bey bu konuda gerçekten alçak gönüllü olmayın. Yoksa bu reklam sever arkadaşlara gün doğar. Sizin bu tarz işleri satici firmalardan karşılık beklemeden yaptığınıza inanıyorum. Umarım çizginizi hiç bozmadan devam edersiniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Binbaşı

Hocam güvenli internet kullanıyorsanız bağlantıyı engelleyebiliyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ChelseaNy
B
4 yıl
Binbaşı

Tabi ki B 😊



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Puppyoo Türkiye
O
4 yıl
Yarbay

Yakup bey üstadım selamlar, tatilde bile olsa zevk alarak çektiğim bir video oldu hatta annemin denizden gelip aaaa ev tertemiz demesine vesile oldu robotunuz bu sebeple de ayrıca teşekkürlerimi sunarım bu fırsatı bize tanıdığınız için. Tabi üstadım Hepsirobot yönlendirmese belki sizin gibi değerli bir firmayı tanıyamayacaktık bile.

İlk olarak üstadımıza robot parçalatacak kadar ürününüze güvenmeniz beni çok mutlu etti biz canlı canlı ev testlerini yazılım ve dış kasasını test ettik ama forumdaşlarımızda takdir eder ki iç güzelliğin yeri ayrıdır. Üstadımızın ameliyatını sabırsızlıkla bekliyoruz , Robot Kafalar'dan harika bir puan alan taş gibi R6 Home'a bakalım üstadımız ne yorum yapacak.

Sürprize gelince koskoca Puppyoo Türkiye ekibi olarak A mı diyim B mi diyimlere girmeyelim her ikisinide yapalım
Foruma özel indiriminiz ile (izniniz olursa telegram ve facebook gruplarımızda da paylaşmak isteriz indirim stoğunuza göre haberleşiriz.) insanlarımız uygun fiyata bu deneyimi yaşasın isteriz. Ayrıca çekiliş ile de bir ailenin yüzü gülsün isteriz ama bu çekilişi foruma özel yapmanızı tavsiye etmem etkileşim çok az olur instagram bazlı ilerlemenizi ama tüm mecralardan yaymanızı öneririm, forumdakiler kızacak şimdi bana 50 kişiden 1 kişiye çıkacaktı ne karışıyosun diyecekler haklılar ama şahsen yerinize kendimi koyunca bir anda yazıverdim

Son olarak da eklemek isterim ki Puppyoo R6 Home Robot Süpürge aksesuar seti çekilişli videomuz hala yayında ve çekiliş devam ediyor katılımızı rica ederim. LİNK



O
4 yıl
Yarbay

Fatih abi sende hemen koyuverdin ha ikisinide istesene İsteyenin bir yüzü


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yüzbaşı

Gece 00:45 yatmadan önce son bir kez daha denedim gene bağlanma başarısız, evimde 3800tl 'lik uyuyan bi cihaz var ama sabrım da taşmıyor değil, şeytan al aşağı at diyor o kadar yani.




Bu mesajda bahsedilenler: @oqi
G
4 yıl
Yüzbaşı

2020 Ekim'de aldım aynı internet aynı modem, bir servise gönderdik göndermez olaydım, zaten servis bozuk değil çalışıyor diye geri gönderdi ama ben gönderdiğimde paspası bozuktu şimdi her şeysiyle bozuk hurda gibi yatıyor yerinde.




Bu mesajda bahsedilenler: @bjQ7
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Burada önemli olan kullanıcıların ve ilgilenenlerin bağımsız olarak bilgilenmesi. Satıcı firmalar ile doğrudan bir satış/pazarlama bağlantım yok, biliyorsunuz Hepsirobot sıfır robot satmıyor, satmayacak.
Çoğu firma ürününe güvenmiyor mesela ve bu şekilde bir derinlemesine incelemeye göndermiyor. Halbuki bu tip bir inceleme onlara da yarıyor - sorun varsa yayılmadan üretici ile temasa geçiyorlar ve önlem alıyorlar.
Ticari bağ konusuna gelince: Distribütör bazında ürün getiren hemen her firma ile görüştüm, iRobot Türkiye hariç, onlar sevmiyor beni. Mesela Puppyoo firması servis hizmetimizden faydalanmak için görüştü ve karar aldık.
Eğitim verdiğim bir çok firma oldu yıllardır, kimisi ile hala görüşüyor, destek oluyorum. Kimisi de sıfır başlıyor, Ankara’ya kadar geliyor yalvar yakar bizi piyasaya sok diyor, iki ay sonra işi öğrenince telefonlara çıkmıyor. O yüzden artık firma eğitimlerim ücretli.
İşin maddi yönü budur.

Saygılarımla



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ayfonx
L
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

S5Max sağlam ve dayanıklı bir cihaz ancak artık eskidi. S9’un fiyatı dışında önemli bir özelliği yoktu.

Ama S10’daki teknoloji önümüzdeki 3-4 seneye damgasını vuracak ve taklit edilecek. Sağlamlık açısından da, videoda da belirttim, geri kalır bir yanı yok. Özellikle plastik kalitesi göz dolduruyor.

Saygılarımla
Ali bey halı performansında s10 s5 maxı aratirmi? Bu iki robota kıyasla halı süpürme de ilife 10s in performansı nasıldır? ilife 10s 150 m2 halı yoğunluğu fazla olan bir ev için (tahmini supurulecek alan 80 m2 dir) tatmin edermi batarya biraz düşük gibi. Birde puppyo incelemenizde ana fırça hareketsiz dediniz bu durum yine halı supurmede dezavantaj degilmidir? Sorular birikti kusura bakmayın teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
4 yıl
Yüzbaşı

Ilife A10S kullanan biri olarak A10S tarafına cevap vermek isterim.

A10s, 70 m2 süpürülebilir alanı %35-40 batarya kullanarak temizliyor benim evimde. A10S'in süpürme gücü modu diğerleri gibi 3-4 seçenekten oluşmuyor. %1 ile %100 arasında istediğiniz seçimi yapabiliyorsunuz. A10S, %50 güç ile eski robotum Viomi'nin tam güçte topladığı tozun iki katını topluyor. Verdiğim değerler üstünden A10S'i kendi evinize göre hesaplayın.

Yani kağıt üstünde yazan çekim gücü ve batarya değerleri kendi başına bir anlam ifade etmiyor. Cihaz, üstündeki donanımı ne kadar verimli kullanıyor önemli olan o.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 13 Temmuz 2021; 1:58:12 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lawyer61
J
4 yıl
Yüzbaşı

Az önce hb üzerinden 360 s10 aldım İnş üzmez bizi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yüzbaşı

İyi bir tercih olmuş. Güle güle kullanın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @J.R.R Numenor
B
4 yıl
Binbaşı

O zaman düzeltelim C hepsi 😅



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Puppyoo Türkiye , @oqi
D
4 yıl
Çavuş

Ali hocam videoya da yazmıştım hayatımda izlediğim en iyi incelemeydi. Elinize emeğinize sağlık. Resmen robot süpürgeler konusunda aydınlandık.

Açıkçası s5 max düşünüyorduk. Ama bir yandan da bu paraları vereceksek acaba daha güncel bir cihaz mı alsak diye düşünürken resmen video ilaç gibi geldi. Amazon iademi yapmış, karta yansımasını bekliyoruz.

Peki bu cihazlar ne zaman teslim edilecek bilgisi olan var mı arkadaşlar? 10 gündür robotsuzum. Bebeğim var ve perişanız. Bilgisi olan var mı acaba?

@oqi hocam bilginiz var mıdır??





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniizzz -- 13 Temmuz 2021; 7:34:42 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oqi , @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

S10 S5Max'i aratmaz hatta, yan yana test etmedim ama, fan yolu daha kısa olduğu için daha verimli bile olabilir.
iLife A10S de halı üzerinde gayet başarılı bir ürün - özellikle kolay kolay kirlenmeyen ve verimi düşmeyen filtresi ile - ancak onun esas hedefi moplama ve bu konuda bu iki cihaza göre daha başarılı biliyorsunuz.
A10S 80m2 alanı rahatlıkla bitirir, sorun olmayacaktır.

Saygılarımla




Bu mesajda bahsedilenler: @lawyer61