Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
217
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARDUİNO RFID Ve 4X4 Keypad Kod YARDIM
M
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar arduino r3 ile 1 adet röleyi kontrol etmek istiyorum fakat kodlamasını bilmiyorum internette bir kaç hazır kod gördüm tamam dedim bunu indireyim olur dedim fakat internetteki kodların hiç biri olmadı arduino set aldım rfıd kart ve 4x4 pın aldım fakat bir türlü yapamadım lütfen bana yardım edermisiniz isteğim kendini belli ediyor;
1 adet 5v rölem var röle elektrikli kapıya bağlı şimdi bu kapıyı arduino uno r3 ile MRC522 ve 4x4 pinli keypad le kontrol etmek istiyorum
rfıd doğru kart veya pin doğru girildi mi röleye enerji gelsin şifre yanlış veya tanımsız bir kart ise kapı açılmasın lcd (IC2) ekran olabilir olmasa da olur yeşil ve kırmızı led de olabilir olmasa da olur.
ama yeterki hem kart hemde keypad le açılsın ya lütfen yardım edin arkadaşlar çok acil.
internetten bulduğum kodu girince rfıd okuyucuya kart yaklaşınca seri porta bilgi gelmiyor acaba rfıd mi bozuk diye internetten sadece rfıd kart tanımlama diye kod indirdim bu sefer de scaning no I2C devices found diye hata aldım ne demek çözemedim lütfen benimle iletişime geçin.



B
3 yıl
Onbaşı

Aceleye gerek yok. Önce C'ye giriş öğrenin. Mesala seri porttan "Merhaba Dünya" yazdırmakla başlayın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.