Herkese selamlar. Laptop başından 5 dakikalığına kalkmıştım ve geri geldiğimde edge tarama moturunda "Uzak Masaüstü'nü kullanma" diye aratıldığını gördüm. İlk defa böyle bir olay başıma geliyor. Neden olabilir acaba bir bilgisi olan paylaşabilir mi? fotoğrafta göründüğü gibi buldum bilgisayarı. < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam bilgisayarda varsayılan tarayıcım Chrome ama herhangi bir klasörde dolaşırken F1'e basınca aynı bu şekilde Edge tarayıcısında Bing üzerinden arama yapıyor. Büyük bir ihtimalle bilgisayarda bir yerde dolaşırken F1'e bastınız ve fark etmediniz. Sorun yok gibi görünüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.